Уличният стил на звездите: All Black Виктория Бекъм

Уличният стил на звездите: All Black Виктория Бекъм

Черното е вечно! А в класната интерпретация на госпожа Бекъм си го представяме върху тялото на майката на абитуриентката, например... 

 

Наглеждайки се в последните дни на купища тюл, купища цвят и купища букли, предвид сезона на абитуриентските балове, и в контекста на многото въпроси, които получихме от майки на абитуриенти и абитуриентки какво да си облекат самите те за празника, така че хем вниманието да е върху "виновника" за тържеството, хем самите "виновници" за това да има "виновник" да се чувстват добре и да изглеждат подобаващо, взимаме тази съвсем прясна (от вчера) визия на Пош Спайс и я даваме с удоволствие за пример. 

Дизайнерката зад едноименния бранд и съпруга на Дейвид Бекъм показва нагледно как се носи черно по най-перфектния възможен начин, при това през лятото. Не робуваме на това табу, разбира се, но прави впечатление, че все още много хора не възприемат "мрачния" нюанс за излизания през топлото време. Затова поправяме заблудата, разглеждайки тоалета на Виктория. За вечеря в ресторант Carbone в Манхатън, придружена от любимия, госпожа Бекъм избира черен костюм от три части - елек на голо, видимо без излишно бельо, смокинг сако със сатенен ревер, силно издължен панталон с цепка от вътрешната страна на глезена. Към всичко това имаме пусната лъскава коса, слънчеви очила - задължителен елемент във всеки ансамбъл, който сме виждали да носи Виктория, маска. Обувките са на много висок ток - също характерен стилов прийом за звездата, с платформа и връзки. А елементът, който прави тоалета такъв, че от 100 километра да му личи, че е луксозен и подписан с Victoria Beckham, е ръкавът на сакото, вдигнат над китката и оставен там с нарочен шев. 

Ако бяхме родители на абитуриенти в лято 2021-во, помнете ни думата, щяхме да сме облечени така! Много е красиво! 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.