WINT IT: 3 x Kwiat
  •  

WINT IT: 3 x Kwiat

WIN IT! 

Както обичаме да казваме, "Погледни ме в очилата и кажи, че ме обичаш", а с тези три много модерни чифта от новата колекция на българската марка Kwiat, всеки би направил това, влюбвайки се в нас, в тях, в отражението на света или в своето. А и са много секси - златен кант, червени дръжки, бронзов отенък, намигащо розово... няма нещо в тях, което да не обещава закачливо и красиво лято. 

За да бъде ваш един от трите чифта висок клас слъцезащита, подчетрано секси лице и топ аксесоарна тенденциозност от страхотната родна марка Kwiat, споделете ни в коментар кой чифт искате най-много да бъде ваш и тагнете поне три красиви лица, модерни, млади и цветни, на които чифт Kwiat би стоял също страхотно... 

Инстаграм играта ни започва днес, 27 май 2021, а тримата късметлии, които ще погледнем в очилата, и ще кажем Уау!, обявяваме на 3 юни 2021, другия четвъртък. 

Have Sun! 

Коментари: 1

O
ochilabg (2021/06/13 / 19:57)
Продаваме слънчеви очила https://ochilabg.net Ежедневни намания и промоции. Гаранция за ниска цена и високо качество! В нашия сайт ще откриете голямо разнообразие от нови и аутлет модели. Предлагаме качествени и евтини слънчеви очила. Страхотни предложения само в нашия сайт за слънчеви очила. Бъдете стилни и модерни с нас.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.