Следва

Vetements, Spring 2022, READY-TO-WEAR

Let's be Friends: Стил урок от любимите Рейчъл, Фийби и Моника

По наша прогноза Фийби е Водолей (с много силно влияние на Риби), Моника е Дева, а Рейч е също Водолей (казва се в сериала), но може би с асцендент или Венера във Везни - това се вижда много добре в стила на момичетата 

All fashion преди 2 години

25 години след премиерата на първия епизод на "Приятели" и по-малко от 24 от премиерата на последния, все още сериалът ни e скъп на душата. С ентусиазъм си открадваме по нещо (правили сме го много пъти) от образите на трите сладки дами, защото 90-тарският стил е така силно в окото на тренда, че искаме, не искаме, идва ни да се обличаме като тях. В известен смисъл десетте сезона са културно наследство и стилов образец от 90-те, и приятелите (по-скоро приятелките), влияят не само върху прическите на няколко поколения, но и върху чувството ни за хумор и сантимент, плюс върху модните ни покупки тази седмица. 


The One Where They Get Back Together: Новият тийзър на "Приятели"


През 2021-ва максимата, че новото е добре забравено старо, се надгражда, и 90-те и 2000-те са много stylish сега, заради което избираме три от най-култовите аутфита на Фийби, Моника и Рейчъл. Понякога, когато имаме нужда от детското мечтание и спонтанност, нужда да попеем и потанцуваме без срам, да сме ефирни, креативни, но въпреки това осъзнати и винаги знаещи какво искаме да облечем, се сещаме за Фийбс. Затова избираме екстравагантна, но класическа червена дълга рокля в един от следните три варианта. 

Рокля Ralph Lauren, 273лв

Рокля Batsheva, 971лв

Рокля Etro, 2219лв

Моника я помним, освен с педантичния девешки характер, и с дънковите гащеризони. Най-подредена и организира от трите, що се отнася до дома, храната и гардероба, тя е въплъщение на американската класика: семпли силуети, класически цветове, комфорт (и много хубав грим, между другото). Класиката, която никак не е извън тенденцията: деним гащеризон с бял топ, пресътворяваме с един от тези модели. 

 Гащеризон Ganni, 518лв

Гащеризон Ba&Sh, 555лв

Гащеризон Moschino, 2223лв

 \

Рейчъл, безспорно най-стилната от трите, винаги се облича по-просветено и осъзнато от приятелите си и обича да подчертава своята сексуалност: говорим за мини поли и съблазнителни деколтета, коси, разпуснати по раменете или прибрани на елегантен френч кок. И дори да се появи по суичър и пижама, пак е изключително сладка. В продължение на десет години нейният стил се променя десетки пъти, тя израства, така да се каже, избира все по-строги силуети и се "научава" на бизнес стил, и въпреки това, през целия сериал, Рейчъл остава вярна на любимия си принт - карето, заради което си набавяме тези три карирани staples.

Пола Vivienne Westwood Anglomania, 432лв

Блейзър Chloe, 1601лв

Топ Rodarte, 1300лв


9000$ за парка Balenciaga или евтният вариант на Джоуи Трибиани?


 

More All fashion