Следва

We Love: новата колекция бански на Versace

Раници за цялото семейство – трендове за 2021

Всеки от нас е чувал израза: „Животът ми може се побере в една раница“

All fashion преди 2 години

Едва ли това би изненадало когото и да било, тъй като мнозина избират да живеят, пътувайки по света с минимално количество багаж. Други са отдадени на работата си и в раницата държат лаптопа, бележникът, визитките и т.н.

Самите ние едва ли осъзнаваме, как този привидно тривиален аксесоар се е превърнал в част от нас. Неоспоримо е обаче, че той е изминал дълъг път от времената, когато се е ползвал за практични цели до наши дни, когато е главно модно допълнение към перфектно завършения външен вид.

Мъже, жени и деца се възползват поравно от удобството и стилът, които раницата за гръб предоставя. Както при всеки друг аксесоар, така и в този случай са налице тенденции и течения, които с времето се променят. Понякога те са отражение на добре забравени стари модни трендове, докато друг път са ексцентрични и новаторски до неузнаваемост. При всички случаи е хубаво, ние да сме запознати с тях.

Пролетта на 2021 година е тук, срещайки ни с трендовете, които ще са водещи през сезона за всеки един член на семейството.

- Дамски раници

За представителките на нежния пол аксесоарите не са само украшения и допълнения към цялостната им визия. Дамските раници са начин да изразят себе си и да покажат идентичност.
Разнообразието от дизайни е меко казано огромно. Хит и през този сезон остават малките черни кожени раници, които обикновено събират само най-необходимото. Изчистеният им дизайн говори за типичния принцип на минимализма – по-малкото е повече. Ако се изкушавате да разгледате цялата пъстра колекция, хвърлете едно око на категория „Дамски раници“ тук.
Комбинират се със спортно-елегантен стил и се явяват онзи завършващ щрих към серията аксесоари, която всяка дама носи.

Текстилните и кожени дамски раници Естил с лекота успяват да привлекат вниманието към себе си и през тази есен. Те умело съчетават винтидж стил, издръжливост и качество. Освен в ярки цветове със силно изразени шарки, могат да се намерят и в меки пастелни цветове.

- Мъжки раници
През пролетта и лятото на 2021 година господата затвърждават вече наложилия се тренд на раниците за лаптоп Естил, като продължават да ги търсят без значение от сезона. В това няма нищо изненадващо с оглед на сегашната ситуация, при която професиите стават все по-онлайн ориентирани и за да върви работния процес, ни е нужен само лаптоп и отлична Интернет връзка.

Кожените раници Естил набират все по-голяма популярност и сред представителите на силния пол. Тенденцията говори красноречиво, че те постепенно започват да изместват текстилните алтернативи и младите хора ги избират, заради комбинацията от практичност и красив дизайн.
Като допълнителен плюс може да изтъкнем това, че дават на мъжете възможност да носят не само лаптопа винаги със себе си, а и да съхраняват личните си вещи на място, различно от джобовете на дънките или панталона.

- Детски раници

Няма две мнения по въпроса, че през есента безспорен хит са ученическите раници. Дизайнът при тях е водещ за малчуганите, което е разбираемо.

Колкото повече цветове и любими герои има върху този училищен аксесоар, толкова по-добре.
Началото на учебната 2021 година ще изисква подготовка, която традиционно започва няколко седмици по-рано. Обикновено се наблюдава най-богато разнообразие при раниците за първи клас.

Ако допреди няколко години трендът при тях категорично накланяше везните в полза на анимационните герои, то постепенно тенденцията върви към преплитане на този вид дизайн с други мотиви. Популярни стават раниците за училище, които са под формата на куфарче, което може да се носи върху гърба, но също така и да се дърпа.

Тези модели допадат на деца и родители поравно, тъй като без усилие печелят вниманието на първолаците и се приемат като практична алтернатива на традиционното от родителите.
Обикновено изобразяват калинки, пчелички, мечета, пингвинчета и прочие.

Модните тенденции при тези аксесоари са не по-малко значими от всички останали. Нещо повече, добре е да сме запознати с трендовете, тъй като раниците ежедневно влизат в употреба на цялото семейство.

А кой не иска да е в крак с най-новите модни течения, нали?

More All fashion