Следва

Rosenthal & Versace: всичко за най-важната, помпозна, елегантна порцеланова колекция

Хелена Кристенсен за Coco de Mer - вечно млада, по бельо

52-годишният супермодел е в умопомрачителна форма. Дантелите на Coco de Mer вадят на показ нейната флиртуваща същност и в резултат получаваме фантастична кампания

 

All fashion преди 2 години

Датският супермодел участва в рекламната кампания на британската марка бельо Coco de Mer, като се изявява в две роли едновременно - и на модел, и на фотограф. Хелена Кристенсен сподели първите кадри в собствения си Instagram, за наша, и ваша, радост. 

Колан с жартиери, гащи-невидимки, супер изискан сутиен... на 52, скандинавска звезда изглежда зашеметяващо. Черното бельо й пасва божествено, нищо, че на друга фигура сигурно щеше да прилича на куп разхвърляни сатенени панделчици. „Щастлива съм, че мога да споделя с вас проекта, по който работих“, подписа модната суперзвезда снимката. Премиерата на интригуващия проект е планирана за 16 юни.

Известно е, че Кристенсен работи усилено, за да се поддържа във форма. Тя редовно благодари публично на танците на пилон, бокса и гмуркането в студена вода, казвайки в  интервюта, че те са тайната да изглежда така. Утре - материал за гмурканията в студена вода, налични в София, без твърдо обещание, обаче.  

Четете още: Хелена Кристенсен и другите Снежанки на VICTORIA’S SECRET HOLIDAY 2020 CAMPAIGN

More All fashion