Следва

Ще има ли втори сезон на "Мер от Ийсттаун“?

News Екстаз: Savage X Fenty Pride, лукс, романтика и още

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Джен Анистън и Дейвид Шумър признаха, че са се харесвали

А така... излиза, че многото обич, която виждаме в "Приятели", не е чиста актьорска игра. Новият специален епизод, който си е чист филм, излезе преди няколко дни, веднаха го изгледахме и приятно ни шокира признанието, че тези двамата наистина много са си падали един по друг в началото на сериала. Простете, ако ви спойлнахме, но многото подробности остават във филма, така че доставете си удоволствието. 


Let's be Friends: Стил урок от любимите Рейчъл, Фийби и Моника


В Ретрограден Меркурий сме...

Тежестта на битието е на моменти непоносима, което ще продължи да бъде факт до 22 юни, защото планетата на комуникацията, знанията, информацията, писането и мисленето е в ретроградна фаза вече няколко дни. Напомняме най-важните неща при това недолюбвано астро разположение: никакви важни решения и радикални промени, никакви строги планове и организационни дейности, никакви важни разговори, конференции, срещи, признания, обяснения в любов, никакви договори и много скъпи покупки; само мислене му е майката, както обичаме да казваме.  

via GIPHY

Потвърдено: Coachella 2022 ще има!

Датите са 15-17 и 22-24 април 2022! Ще се нагледаме на бохо мода, може би ще сме в пролетен работен вихър и ще пропуснем събитието, но определено препоръчваме - едно скокване до Флорида винаги е добра идея. 

Отказът на Наоми Осака от Открито първенство на Франция

Малко предистория: участвайки в голямо първенство, състезателите са задължени да се ангажират с медийни изяви и пресконференции, част от събитието. Наоми Осака отказа да се среще с журналисти след победа над румънката Патриша Мария Тиг, заради което бе глобена 15 хиляди долара. Докато всеки още се чудеше какво и защо се случва, Наоми обяви, че се отказва от Френското първенство, защото мисли, "че най-доброто нещо за развитието на турнира, комфортът на другите играчи и моето спокойствие, е да се откажа от участието си... Истината е, че съм интроверт, а от 2018-та насам страдам от депресия и ми е изключително трудно да се справям с нея."  

Хари Стайлс лансира бранд за козметика и парфюми

Според Page Six, от 25 май Хари Стайлс е регистриран собственик и основател на компания, наречена Pleased as Holdings Limited, която предстои да създава козметика и парфюми. Той нищо не казва по въпроса, но сме 100% сигурни, че скоро ще имаме и ние от ружа, аромата и крема за лице на г-н Много-Хубав-Мъж, Хари Стайлс...


От десетките beauty брандове на звезди ще се задържат само няколко. Ето защо?


Savage X Fenty Pride Collection

Знаем кой месец е и лансиранетo на тази колекция има съвсем логична, но приятна поява. Инклузивността е в ДНК-то на бранда от day one, моделите, меко казано, са приятни, колекцията - млада, игрива, цветна, кампанията - благотворителна... Много хубаво! 

Louis Vuitton X NBA

Тази колаборация е определяна като една от най-луксозните колекции на бранда ever, тематично координирана с трите главни житейски ядра на всеки уважаващ себе си и високо платен NBA играч - travel, game, press conference. Господа, ориентирайте се към най-близкия LV магазин, дори в случая това да означава пътуване до Италия. 

More from View Sofia

Истории от живота: Джейн Кемпиън, очи в очи с най-великата режисьорка на света

People of art преди 2 години

Преди няколко десетилетия тя буквално къса с филмите. Днес Кемпиън е единствената жена, номинирана два пъти за Оскар за най-добър режисьор, този път за "Силата на кучето" (първата е през 1993-та за "Пианото"). Четем всичко за нея, благодарение на Vanity Fair >>>  

Юлиан Рахлин дирижира първия концерт на Софийската филхармония за 2022 година

Music преди 2 години

Един от най-вълнуващите и ценени музиканти на нашето време застава на диригентския пулт за първия концерт на Софийската филхармония за 2022 г. На 6 януари Юлиан Рахлин ще поведе оркестъра с впечатляваща програма, която включва рядко изпълняваните Симфония №104 "Лондонска" от Хайдн и „Годишните времена“ от Глазунов.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?