Следва

На силния цвят силата: тюркоазената Кралица Максима

We Love: Ирина, Брадли и Леа на разходка

35-годишната Ирина Шейк и 46-годишният Брадли Купър са чудесен пример за това как двама зрели хора могат да поддържат нормални отношения, когато имат общо дете 

 

Celebrities преди 2 години

Бившата двойка отглежда заедно четиригодишната си дъщеря Леа и често са засичани на разходка семейно. 

Ето ги и вчера, из улиците на Ню Йорк. Брадли и Ирина се държат като добри приятели и разговарят спокойно по време на разходката.

Леа, в приказна розова рокля от дантела, е с изрисувано личице и диадема. Баща й толкова хареса аксесоара, че решава да го пробва.

Актьорът обожава дъщеря си и винаги намира нещо, с което да я занимае и позабавлява. Купър прекара карантината с дъщеря си и въпреки че призна, че не е лесно да си вкъщи с малко дете през цялото време, той се справи с тази задача.

"Бях с дъщеря си, с мама и две кучета, и не излизахме от къщата. Живеем в малка градска къща. За щастие имаме двор. Все едно работех в детска градина, със само едно дете", разказва Брадли. 

Самата Ирина спокойно оставя дъщеря си при бившия любим и говори за Брадли като за  изключително любящ баща (четете още: Топлес Ирина Шейк и Ирина Шейк в Burberry: всякак хубава!).

След раздялата, нито Ирина, нито Брадли имат нови половинки, въпреки че на руския модел вече бяха приписани повече от един роман. Последните слухове предполагат връзката й с бившия съпруг на Ким Кардашян - Кание Уест. Засега няма потвърждение за това (четете още: Кание Уест и Ирина Шейк гаджета?).

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.