Следва

Lunchtime Shopping: Какво си купи View Sofia днес

Много сластна: Риана за италианския Vogue

На корицата звездата позира в полупрозрачна рокля Valentino и бельо Savage x Fenty

All fashion преди 2 години

33-годишната Риана е звездата в новия брой на италианския Vogue. Певицата е на корицата на броя за месец юни, чието мото е изразът „DIY“, тоест „Направи си сам“. Следователно самата певица действa като стилист и фотограф.

"В последните години се опитваме да разчупим кориците си: експериментираме със снимки и  илюстрации, пробвахме и с пълната липса на изображения. Но никога не сме канили човек да направи всичко сам: да позира, снима и избира дрехи и аксесоари. За което не може да има по-добър избор от Риана, която се е появявала на толкова много корици, но никога не е била такава, като този път. Самата тя реши и предпочете да се изобрази така: без филтри, без никакво посредничество", разказва главният редактор на списанието Емануел Фарнети.

Риана наскоро зарадва феновете с нова колекция на собствената си марка бельо, пусната в началото на така наречения месец на гордостта („Месец на гордостта“ - акция, посветена на ЛГБТ+ общността), който стартира на 1 юни.

Междувременно, личният живот на певицата представлява много по-голям интерес за обществеността сега, защото е в разгара си аферата й с 32-годишния рапър A$AP Rocky, слухове около която любов се носят отдавна, но едва наскоро музикантът коментира връзката си с Рири.

"Тя е единствената. Любовта на живота ми", разкри той в интервю GQ.

Запознати твърдят, че рапърът е влюбен в Риана отдавна. Миналата Коледа двамата прекараха заедно в Барбадос със семейството на Риана. Никой не говори за сватба все още, но, че Рири грее, е видно. 

More All fashion