Следва

Извършвам бояджийски услуги

Runway Style Lesson: Най-модерното от catwalk-a за лято 2021

Знаете колко обичаме модни ревюта и нови колекции, та сумираме какво от последните е това, което обезателно ще привнесем в гардероба си това лято   

All fashion преди 2 години

Мини поли

Най-ярката звезда на лятното небе този сезон! Мини полата е основна част от летния гардероб с огромната си популярност през 60-те и десетилетия по-късно тя все още символизира взивоопасното комбо от смелост и сексапил. Избираме свръхмини с ниска талия като тази Miu Miu или съчетаваме многоцветния плисиран модел на Chopova Lowena с принт-чорапогащник (даваме идеи за съответен такъв ТУК) и свежа бяла риза.

Miu Miu, Chopova Lowena, Maryam Nassir Zadeh

Панталони с висока талия

Панталоните били скучни? Нищо подобно! Независимо дали става въпрос за флуоресцентен розов модел с широки крачоли като този на Chanel, или за безупречното прилепване на Maximilian, те са удобни, практични и винаги казват нещо - "Имам много хубаво дупе!", например. А за когато се чувстваме особено дръзки, грабваме този с пайетите на Louis Vuitton.

Chanel, Maximilian, Louis Vuitton

Ултра високи платформи

Казахме го вече, казваме го и сега, а ако не ни вярвате Четете още: Trend Report: Защо платформите са модерната стълба към Рая? Valentino Haute Couture, Rick Owens и Harris Reed x Roker излязоха с най-запомнящите се модели в тазгодишните колекции, платформи от тях и от други гениални техни колеги пазаруваме ТУК.

Valentino, Rick Owens, Harris Reed x Roker

Въздушни рокли

Вдъхновението за тях идва от регентския период (да, същото време, в което се развива "Бриджъртън") - безтегловното усещане, шифонът и макси силуетът (каквито ги виждаме при Valentino, Yuhan Wang и Khaite), са неща, които определено искаме върху лятното си тяло. 

Valentino, Yuhan Wang, Khaite

Бралет

За най-смелите в модата няма нищо по-добро от кроп топ и ултра къси сутиени и бралети. Ние сме от тях, затова съвсем скоро си спретнахме един Lunchtime Shopping с 13 супер уютни бра за това лято, като, вдъхновени директно от дизайнерите, ги съчетаваме с къс панталон Isabel Marant или разноцветната пола - по избор от Versace или Rokh. Във всеки случай, тази дреха няма да остави никого безразличен.

Isabel Marant, Versace, Rokh

Леко палто

Да, палта за лятото, това казваме. Нужно е и за вечерите и го знаем, затова избираме дрехата от тюл (Simone Rocha), коприна (Prada) или деликатно ватирана (Fendi) - хем да е топло, хем красиво, хем нежно, хем лятно. 


Simone Rocha, Prada, Fendi

More from View Sofia

Маникюр-планер или най-модерните нокти за 2022!

Nails преди 2 години

Редовните проследявания на показаното по ревюта, представящи най-модерното за настъпвящия пролетен сезон на всички топ-дизайнери, ни разкриха в последните месеци какво да очакваме относно маникюра и неговите най-модерни интерпретации през 2022: от металик и хром през всякакви стикери за нокти и вечни класики, надолу е маникюр-планът ни за годината >>>  

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.