Следва

Мъжката седмица на модата в Париж показа вечните образи на истинския мъж

Salon Olfactive с внимание към 100-процентовия мъж

Ако денят 2 февруари не е твоят символичен празник, добре, но ако уважаваш правото на всеки да бъде такъв...

All fashion преди 14 години

Ако денят 2 февруари не е твоят символичен празник, добре, но ако уважаваш правото на всеки да бъде такъв какъвто е, то няма да ти пречи фактът, че една витрина в този за някои противоречив ден ще бъде посветена именно на различната страст.

И точно защото живеем в цивилизован свят, който е по-толерантен и глобално мислещ отвсякога, от Salon Olfactive се погрижиха този емблематичен за едно особено общество ден да бъде награден с внимание.

От днес витрината в Salon Olfactive краси един смел подарък. Около първите дни на февруари, специално внимание екипът на бутика отделя за теб и правото ти на свободен избор.

Подобаващо елегантен и съвсем в тон с дните дуото парфюм и душ гел на витрината са интерпретацията от Comme des Garçons на идеята за 100-процентовиия мъж.

Ароматът е базиран на абсолютния Comme des Garçons 2, създаден за работещия, трудолюбивият и силен мъж. Идеята е да се пресъздадат естествените аромати, които можеш да уловиш във въздуха навън, действащи като истинска аромотерапия в края на един тежък ден. В уханието се смесват дъх на тамян, лек цигарен дим, минзухар, индийско орехче, корен от ветивер и махагонов цвят.

За фон на ароматаSALON OLFACTVE са подбрали страници от последния брой на Fantastic man, за да не забравяме все пак, че всичко трябва да се прави със стил.



Salon Olfactive e на Раковска 145.

Иди и си направи подарък! Смело!

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.