Следва

Balenciaga Spring 2022 - клoнирани, всички!

Морската колекция Maritime на Miu Miu, скъпа нежност

Miu Miu вече продава плажната си колекция Maritime, жестоко приятно вдъхновение за морски почивки и трупане на спомени. Снимките са от плажа Бон Секур в Сен Мало

 

All fashion преди 2 години

Капсулната колекция е изобилна в светлото си очарование, въплатило морската естетика: морски яки, синьо и бяло, подчертани рамене, отворени деколтета, панделки и малки чантички. 

Полите с плохи и плисета и спортните панталони са комбинирани с ризи и блузи със спокойни и свободни кройки. Роклите са и миди, и мини, а обемните блузи са по детски сладки с бухналите си ръкави. Яките имат отделна история за разказване, а компактните чанти с къси дръжки за през рамо и панамите в бяло-сини тонове, завършват една картина на лятно безвремие от луксозен порядък, но изящно и ненатрапчиво. Цветовата гама е нежна, а сивото, черното и пастелно-розовото правят колекцията да изглежда жива и желана. 

Тъканите са чист памук, съчетан с деликатен атлаз, и лен, комбиниран с поплин. Свежо като бриз, налично в добрите онлайн магазини и на сайта на марката - ТУК

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.