Следва

Balenciaga Spring 2022 - клoнирани, всички!

Морската колекция Maritime на Miu Miu, скъпа нежност

Miu Miu вече продава плажната си колекция Maritime, жестоко приятно вдъхновение за морски почивки и трупане на спомени. Снимките са от плажа Бон Секур в Сен Мало

 

All fashion преди 2 години

Капсулната колекция е изобилна в светлото си очарование, въплатило морската естетика: морски яки, синьо и бяло, подчертани рамене, отворени деколтета, панделки и малки чантички. 

Полите с плохи и плисета и спортните панталони са комбинирани с ризи и блузи със спокойни и свободни кройки. Роклите са и миди, и мини, а обемните блузи са по детски сладки с бухналите си ръкави. Яките имат отделна история за разказване, а компактните чанти с къси дръжки за през рамо и панамите в бяло-сини тонове, завършват една картина на лятно безвремие от луксозен порядък, но изящно и ненатрапчиво. Цветовата гама е нежна, а сивото, черното и пастелно-розовото правят колекцията да изглежда жива и желана. 

Тъканите са чист памук, съчетан с деликатен атлаз, и лен, комбиниран с поплин. Свежо като бриз, налично в добрите онлайн магазини и на сайта на марката - ТУК

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.