Следва

Лилибет на прабаба си Елизабет, накратко Лили

Емили Ратайковски: ЧРД в топ форма и обвинения в несръчно майчинство

Слабичка и изящна, няма начин да кажем, че само преди три месеца Емили Ратайковски стана мама за пръв път. Тя роди момченцето си Силвестър Аполон, плод на любовта със съпруга й, продуцента Себастиан Бейр-Маклард

Celebrities преди 2 години

Абсолютно във формата си отпреди бремеността, Емили твърди, че не бърза да се връща към кариерата на модел твърде бързо, за да се наслади на майчинството. Супер формата й възбуди ползвателите на социалните мрежи, за които да изглеждаш така три месеца след раждането е невъзможно, отчасти обидно, и със сигурност манипулирано. Ние нямаме забележки, просто защото сме били свидетели многократно на супер бързо възстановяване след бременност и раждане - въпрос на диета и спорт, иначе казано, на режим.

Вчера госпожа Ратайковски навърши 30 години. Рожденият й ден се случи на курорт, където моделът отдъхва с бебето и татко му. 


Емили Ратайковски ревизира "майчинската мода"


Звездата сподели серия снимки по бански, всичките от собствения й бранд Inamorata ("Влюбена", от италиански). Мъникът е наречен от майка си под снимките: "партньорът ми в отпуската-мечта". На една от снимките се забелязва и 33-годишният съпруг на Емили, издържан в бански със същия принт като на любимата и бебчо. 


Уличният стил на звездите: Емили Ратайковски и да живеят 80-те


Наред с комплиментите за прекрасната форма, Ратайковски получи и доза критика - последователите й не харесаха начина, по който манекенката държи бебето си. Те й дадоха ясно да разбере, че я смятат за "лоша майка".

Дръж детето правилно!

Научи се как се държи дете. Това не е пътна чанта. 

С момченцето ти всичко наред ли е?

Не мога да повярвам, че държиш бебето си така, че да си покажеш тялото, възмущават се читателите. 

Ратайковски не намери за нужно да отговори на забележгките, като просто изключи опцията за коментиране. В следващ пост отново пусна снимки с блестящото си тяло на преден план, вече без участието на детенцето. 

Естествено, този й ход не промени хода на събитията, коментиращите, очевидно потресени, продължиха да хейтят, независимо, че в кадрите от втория епизод "лошо държане на бебе" няма. А банският вече е Versace.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.