Следва

Народният Театър тръгва на най-голямото си турне от 100-годишния юбилей насам

News Екстаз: Много мода, много изкуство и гола Гуинет Полтроу за разкош

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Меган роди момиченце

Хари и Меган приветстваха втората си рожба на 4 юни. Подробности и историята зад името на Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор четем ТУК

Кание пусна жестоко яке в колаборация с GAP

Меко, морскосиньо, с интересна концепция, подхранена от интереса на рапъра към хроматиката, науката за цветовете. Четете още: Яке за море.

Карли Клос за втори път в колаборация с Adidas

На Карли й се носи черно и зелено като да е есен... Колекцията на модела и немската спортна марка включва спортни сутиени, клинове, бански, якета и още нещо, фокусирани и призоваващи към прекарване възможно най-много време навън това лято. Надолу показваме всички дрехи, плод на проекта: 


Красиво майчинство: Ирина Шейк и Карли Клос с дечицата из Ню Йорк


Джей Ло в договор с Netflix

Латината не се бои от Ретроградния Меркурий и работи като луда, включително подписва договори (нещо, което е тотално непрепоръчително да правим поне до 22 юни) като последният й е с Netflix, където скоро ще я гледаме във всякакви продукции. По най-нова информация Джен сега се готви за ролята си в "The Mother", където ще играе безскрупулна убийца и всеотдайна майка едновременно. 

Топлес Гуинет Полтроу в кампания за собствения си бижутериен бранд

Вайбът е супер класически: "Не правя разлика между дневни и вечерни бижута", казва актрисата. Брандът се казва Goop и цените са доста високи дори за celebrity компания (говорим за 1 450 долара за халки и 2 500 долара за колие), но явно има причина, защото според Гуинет са толкова перфектни, че "спя с тях, бих излязла на Червения килим с тях, слагам ги дори когато отивам да взема сина си от училище." Вдъхновението идва от 17-годишната й дъщеря Епъл, с която по традиция ежегодно си правят нов пиърсинг: "Тя играе голяма роля в тази колекция. Кръстих бижутата на нея и нейни приятели." 

Гуинет в последно време се съблича по всякакви поводи, казваме това без капка неуважение, защото и последния си рожден ден отпразнува с дибидюс Инстаграм пост. Казваме ДА! на тази 48-годишна увереност!

Били Портър и колекцията му за Jimmy Choo

Радваме се, защото човекът миналата седмица призна, че от 14 години е носител на ХИВ, а продуктивността и ентусиазмът му съвсем не намаляват. Шокът идва от факта, че дамската колекция (подчертаваме дамска) идва в размери до грандиозния 48/49 номер, тоест всеки мъж, когото познавате, също може да си купи. Well tought, Били. 

Supreme май ще пуснат джет за 11 хиляди долара тази седмица

Представяме си Джеймс Джебия, творческия директор на Supreme, седнал с тефтерче и захапал химикалка, мислейки с каква щуротия да излезе сега: "Хладилник имам, пожарогасител съм правил, пистолет са хвърляне на банкноти също... Виж обаче, джет не съм..." Нещо подобно е било в главата му, преродило се в колаборация с Sea-Doo, марка за лодки, джетове и подобни водни приспособления. По слухове "возилото" ще е налично за продажба в четвъртък, ще е двуместно, с bluetooth, 90 коня двигател и много, много стикери Supreme. 

A$AP Rocky прави документалка за престоя си в шведски затвор

Момчето се активизира сериозно - току-що видяхме рекламата, която заедно с Skepta снимаха в София преди месец, а сега разбираме, че и по документален филм е работил последно време. Помним, когато през 2019-та светът се подпали от новината, че Роки е в затвор в Швеция, но сега ще научим всички подробности от документалката "Стокхолмски синдром", в която ще видим и Ким Кардашян, Наоми Кембъл, Tyler, the Creator, Мишел Лами и A$AP Ferg, ще е дълга 105 минути и по предположения ще се излъчи за пръв път само след 4 дни, билети налични ТУК

Музеят на Ван Гог работи по парфюм

Сигурно ще ухае на слънчогледи, портокали, кипариси, ирис и зокум... Чудно дали продуктът ще е успешен, но според нас, ако трябва да имате едно нещо, свързано с Ван Гог, то е божествено издание на писмата му...

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.