Следва

Роклята на принцеса Маргарет, най-вдъхновяващата сватбена одежда в историята

Зак Ефрон, жертва на бодишейминг: прибягнал ли е до козметичната хирургия?

Зак Ефрон се присъедини към ecofriendly звездите в “Earth Day! The Musical” и изуми всички с лицето си. За пореден път синеокият хубавец се оказва обект на критични коментари относно физиката си 

Celebrities преди 2 години

Сред звездите в специалния мюзикъл, отбелязващ Деня на Земята, посветен на опазването на планетата, е и 33-годишният актьор Зак Ефрон. В минутата след официалната му поява обаче  последва вълна от критики и неодобрение относно предполагаемите скорошни естетически корекции по лицето на звездата. 

Има ли Зак Ефрон пластична операция?

Подобно на много холивудски звезди, активистът Зак Ефрон също се грижи за опазването на планетата и е сред действащите лица във видеоклипа за Деня на Земята. Ученият Бил Най призовава известни личности, между които и актьора, да съдействат за повишаване на осведомеността относно климатичните промени в специален Facebook Watch, пуснат в края на април. Онлайн събитието, фокусирано върху Деня на Земята обаче, привлече вниманието на обществеността поради противоречията около новия облик на актьора, който стана известен с филмовата поредица на Disney „High School Musical“.

Веднага се разпали виртуален дебат за променената му външност. Филър? А може би опирация? Или няколко? Феновете, особено в Twitter, са разделени. Някои се опитват да потушат огъня, предполагайки, че става дума за търсен сценичен ефект с 3D протези като тези на The Weeknd.

Бодишейминг при мъжете

Както винаги се случва, критиките и коментарите бързо стават неподходящи и обидни. От простото съмнение „това той ли е или не е той“, в един момент се стига до определението „човешки Кен”.

За съжаление това не е нещо ново. Още през 2020-та Зак Ефрон бе критикуван заради „неатлетичната” си физика. Безмилостният спор го принуди да се подложи на диета и да се върне във фитнеса, потвърждавайки, че естетическият натиск съществува и при мъжете. Междувременно актьорът не коментира и продължава да обикаля Австралия за снимките на новия сезон на „Down to Earth with Zac Efron“. Документалната поредица, която се излъчва по Netflix, е посветена на природата и на това как да я опазим с начина си на живот.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.