Хубава жена: на Бионсе ламето от първия ред на баскет мач

Хубава жена: на Бионсе ламето от първия ред на баскет мач

На 4 септември тази страхотна жена ще навърши 40. Считаме, че Бионсе е един от най-красивите примери, че възрастта е само цифра, а единственото условие да изглеждаш добре е да се харесваш. И да те обичат, ако може, което в случая смятаме за категорично дадено, предвид страхотно готината им връзка с Джей Зи, на която посветихме 50 специални любовни кадъра ТУК

Част от много влюбените снимки на семейството са буквално от онзи ден, като на практика са  най-новите публични снимки на Бионсе и съпруг едновременно. Двамата влюбени, защото така изглеждат и това е разкошно, са на баскет мач в Barclays Center в Бруклин, а тя, както обикновено, е в повече от завладяващ тоалет, от който искаме бройка веднага, като обещаваме, че ще го носим и на други места, не само на спортни поряви.  

Величествено тържествената модна комбинация на 39-годишната певица се състои от мини рокля от черна лачена кожа с горна част бюстие, богато декорирано обемно сако от английския дизайнер от грузински произход Дейвид Кома и високи черни обувки от Кристиан Лобутен.

Детайлите на стайлинга взимаме директно от профила на звездата в Instagram. Правят впечатление бижутата, черните очила с кристали, гривната около глезена, чудесният грим, но най-вече перфектно поддържаната разкошна грива на Бионсе, тази много хубава жена. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.