Следва

Grand Jazz: Събитието, в което ще се изгубим

Ето я, РЕКЛАМАТА, която A$AP Rocky и Skepta снимаха в България

Veni, vidi, снимах много готина реклама 

Movies & TV преди 2 години

“Drop your lockdown look. Get smooth again” или "Хайде пак да се нагласим" е мотото на кампанията на Klarna, шведската компания, която работи като платформа за извършване на разплащания и разсрочване на вноски при онлайн пазаруване. В клипа, като много секси и стилен главен герой участва Rocky, а за буквално 3 секунди се явява колегата му Skepta. Никъде не се упоменава дали тя е продуктът от ангажимента на двамата сладури в София, но логично смятаме, че именно това са правили тук, когато преди месец останаха (и покупонясаха) няколко дни в нашия град.

От краткото клипче съдим, че любимецът ни работи достатъчно концентрирано, макар и лудо влюбен, и нивото на сегашната му работа (въпреки че кампанията с Tyler the Creator и Iggy Pop за Gucci ни е по-любима), сексапилът, усетът за стил и харизмата не са по-малко привлекателни от винаги. Линкваме видеото долу, което между другото е един от двата останали поста в Инстаграм профила му >>>

А това е съкратена версия:

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 дни

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.