Следва

Шоуто за избрани марки Bread and butter - два пъти годишно в Берлин

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Думите Фрида Густавсон и “секси” не винаги са задължително заедно, но в 110...

All fashion преди 14 години

1. Думите Фрида Густавсон и “секси” не винаги са задължително заедно, но в 110 брой на Numero като че ли това не е така.

16-годишният модел не е излглеждала по-привлекателно до сега. Не знаем как Мигел Ревериего е уловил тези горещи пози, но сме сигурни, че много мъже по света ще му благодарят.

2. Трябва да си признаем, че бяхме малко скептично настроени, че след Лара някой ще стои по-добре от нея на корицата на една от 8-те корици за последния брой на списанието  Love.



За него авторите са ибрали осем жени, едни от най-красивите модели в световен мащаб, за да позират без дрехи в една и съща поза, с което да покажат, че наистина са перфектни. Да, да, и наистина са!
Първата корица, която се появи в онлайн пространството беше тази на Лара Стоун, след нея видяхме и Амбър Валета, Наталия Водянова, Дженайл Уилямс, Кейт Мос, Кристен МакМенами и Дария Уербоуи, но тази, която наистина ни заслепи, беше Наоми.

3. Пролетната кампания на Mango със Скарлет Йохансон е красива, секси и нежна само както актрисата може да я направи. Скарлет позира женствена, но и по лилотски нежна в трета си по ред кампания за марката.



Колкото до колекцията, през пролетта ще наблегнем на ризите на гаджето с колан увит около талията, топлите и меки цветове и сандалите на висока платформа.

4. Burberry Brit, новата мъжка линия на Burberry с изцяло британско усещане. Дрехите в нея са от онези, с които няма как да сгрешиш – кожени якета, памучни ризи – най-вече в сиво, тъмно синьо и бяло.



Класическият тренчкот тук се появява отново, но преработен в по-къс вариант. Най-много ни харесаха аноракът в светъл кобалт, както и пуловерът в тъмно виолетво, цвят малина или кримсон.

5. Този път Stella McCartney използва истински животни вместо анимационни герои в нова кампания. На фона на красив далматинец виждаме прелестната Наталия Водянова в червена рокля.



Както повечето кампании на Стела и тази ни озадачи за кратко, но след това по-скоро ни хареса. 

More from View Sofia

More All fashion