Следва

Петъчна доза секс: Джони Деп, героят на деня, от вчера на 59!

Ваканцията на известните: Камила Кабейо и Шон Мендес на плажа в Маями

Усещането е, че всички, освен нас, вече се плацикат на плажа 

 

Celebrities преди 2 години

Светската музикална сцена категорично все още е далеч от нормалната си интензивност, предвид дълго продължилата пандемия. Съответно, след като е лято, а ти си голяма звезда, този тип паузи в професионалния живот обезателно следва да се изпълнят с релакс. Примери много, един от които този на Камила Кабейо и Шон Мендес, сладките гаджета - звезди, тук хванати в момент на релакс, преди графиците им да се изпълнят до краен предел с ангажименти. 

24-годишната певица носи за целта бикини със син принт, достатъчно лаконични, за да предизвикат купища коментари относно фигурата й. Въпреки няколкото хейт забележки, повечето читатели в социалните мрежи хвалят младата звезда за естествения външен вид и спокойната й увереност, че красотата е всичко друго, но не и шаблон, още по-малко постигнат с корекции. 

Без да уточнява дали обръщението й касае темата за външния й вид, Камила се обърна към феновете: „Благодаря ви за любовта, която ми изпратихте вчера и днес. Обичам ви". 


Ваканцията на известните: Адам Лавин и Бехати Принслу на Мауи


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.