Ugly Chic: поглед в портфолиото с колаборации на Crocs

Ugly Chic: поглед в портфолиото с колаборации на Crocs

Ако бъдем принудени да назовем чифт обувки, които са толкова силно атакувани от всички страни, колкото Crocs, ще бъде истинско предизвикателство. Гуменото сабо се появява през 2002-ра като обувка за водни ентусиасти, но бързо се превръща в избор за всеки, който търси комфорт и нищо друго

Оттогава обаче, светът на обувките минава през много промени и поради множество причини, консуматорите смегчават мнението си за грозната обувка. Crocs успяват да заковат вниманието на поп културата, благодарение на привличащата вниманието грозота, необичайните колаборации и скока в търсенето на варианти за WFH (work from home) обувки.

Наскоро лейбълът отчете ръст на продажбите на годишна база с 64% (около 460 $ милиона).
През 2017-та Crocs за пръв път излезе на модния подиум за Balenciaga, но това не беше краят на тази необичайна двойка. Модната къща, начело с Демна Гвасалия наскоро загатна за предстоящ Croc на токчета (да, наистина) и не сме сигурни какво да мислим за него... или накъде ще отиде.

Каквото и да мислите по въпроса, все по-разнообразният списък на сътрудниците на Crocs продължава да се увеличава. След скорошното представяне на ароматизираната KFC Croc, със сигурност предстоят още по-причудливи неща, за които едва ли сме готови . И тъй като мнозина се питат какво по дяволите се случва, сме тук, за да проследим най-новите и най-странни колаборации на марката.


Златни Crocs на Оскарите? ДА!KFC x Crocs

Crocs x Post Malone Duet Max2 clog

В това произведение няма нищо случайно. Post Malone сякаш е точният човек за партньорство с бранд като Crocs. На изражението му просто се чете „Аз нося Crocs и не се срамувам!”. Лесно си го представяме бекстейдж, на летището или на разходка в Ел Ей по чорапи и личните му Crocs, на цена от $140.

Crocs x Justin Bieber x Drew House clog

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.