Първата дама с послание: Джил Байдън избра специално сако за срещата с Борис Джонсън и съпруга

Първата дама с послание: Джил Байдън избра специално сако за срещата с Борис Джонсън и съпруга

Надписът по нищо не прилича на възбудилия скандал подобен жест на предната Първа дама Мелания Тръмп

 


Джилл и Джо Байдън в Корнуол, 10 юни 2021

Джо и Джил Байдън пристигнаха на официално посещение в Обединеното Кралство и се срещнаха с първата двойка на Великобритания. Съвсем скоро премиер-министърът Джонсън и неговата половинка Кари Саймъндс се ожениха официално в Уестминстърското абатство. Това е първата сватба на действащ глава на британското правителство от два века насам. Тук писахме подробно за събитието, а на снимките ни се вижда добре и романтичната бяла рокля на мис Саймъндс за сватбата, съчетана с разкошен венец от живи цветя на главата вместо воал (четете още: Коя е Кари Саймъндс, годеницата на Борис Джонсън). 

Вероятно вдъхновена от факта, че й предстои среща с новобрачна двойка, първата дама на САЩ носи на срещата с първото британско семейство сако с многозначителен надпис. На гърба на черния блейзър от френската марка Zadig & Voltaire се чете "Love". Коментирайки избора на дрехи за европейската обиколка и предстоящото официално събитие на G7, Джил каза: "Ние носим любов от Америка. Това е глобална конференция, а ние се опитваме да обединим света. Мисля, че точно в този момент е необходимо хората да почувстват единството и надеждата след тъжката година на пандемия". 


Джил и Джо Байдън и Борис Джонсън с жена си Кари Саймъндс в Карбис Бей, Корнуол, 10 юни 2021

Двете семейства се разходиха около залива Карбис в Корнуол. След обиколката, доктор Байдън сподели: "Прелестно е. Не искам да се прибирам у дома". 

На чистия въздух премиерът, президентът и двете първи дами успяха да се разходят без маски. Кари Саймъндс носи красива ярко червена рокля от коприна и обувки в тон без пета, а мисис Байдън е в черно-бяла рокля на точки от колекцията Resort 2022 на американската марка Brandon Maxwell, черни обувки на висок ток и въпросното "многозначително" сако. И двете дами махат обувките си, за да топнат крака във водата. В този момент към тях се присъединява малкият Уилфред Джонсън - синът на първата двойка на Великобритания.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.