Следва

Ода на забавлението: новата интериорна колекция на Gucci

Първата дама с послание: Джил Байдън избра специално сако за срещата с Борис Джонсън и съпруга

Надписът по нищо не прилича на възбудилия скандал подобен жест на предната Първа дама Мелания Тръмп

 

Celebrities преди 2 години


Джилл и Джо Байдън в Корнуол, 10 юни 2021

Джо и Джил Байдън пристигнаха на официално посещение в Обединеното Кралство и се срещнаха с първата двойка на Великобритания. Съвсем скоро премиер-министърът Джонсън и неговата половинка Кари Саймъндс се ожениха официално в Уестминстърското абатство. Това е първата сватба на действащ глава на британското правителство от два века насам. Тук писахме подробно за събитието, а на снимките ни се вижда добре и романтичната бяла рокля на мис Саймъндс за сватбата, съчетана с разкошен венец от живи цветя на главата вместо воал (четете още: Коя е Кари Саймъндс, годеницата на Борис Джонсън). 

Вероятно вдъхновена от факта, че й предстои среща с новобрачна двойка, първата дама на САЩ носи на срещата с първото британско семейство сако с многозначителен надпис. На гърба на черния блейзър от френската марка Zadig & Voltaire се чете "Love". Коментирайки избора на дрехи за европейската обиколка и предстоящото официално събитие на G7, Джил каза: "Ние носим любов от Америка. Това е глобална конференция, а ние се опитваме да обединим света. Мисля, че точно в този момент е необходимо хората да почувстват единството и надеждата след тъжката година на пандемия". 


Джил и Джо Байдън и Борис Джонсън с жена си Кари Саймъндс в Карбис Бей, Корнуол, 10 юни 2021

Двете семейства се разходиха около залива Карбис в Корнуол. След обиколката, доктор Байдън сподели: "Прелестно е. Не искам да се прибирам у дома". 

На чистия въздух премиерът, президентът и двете първи дами успяха да се разходят без маски. Кари Саймъндс носи красива ярко червена рокля от коприна и обувки в тон без пета, а мисис Байдън е в черно-бяла рокля на точки от колекцията Resort 2022 на американската марка Brandon Maxwell, черни обувки на висок ток и въпросното "многозначително" сако. И двете дами махат обувките си, за да топнат крака във водата. В този момент към тях се присъединява малкият Уилфред Джонсън - синът на първата двойка на Великобритания.


Първата дама на Великобритания Кари Саймъндс със сина си Уилфред и първата дама на САЩ, д-р Джил Байдън на плажа Карбис, 10 юни 2021

В мрежата, стиловият избор на настоящата първа дама бе начаса сравнен с този на предшественичката й Мелания Тръмп. Припомняме, че Мелания облече преди няколко години яке с надпис на гърба "Не ми пука, а на вас?" по време на визита в Мексико. Феновете на госпожа Байдън констатираха, че изборът на Джил демонстрира "много повече класа". "Контрастът с ненавистното послание на Мелания е потресаващ", отбелязва един от тях. "Всъщност тя контрастира с бившата първа дама по всички параграфи, което е супер свежо", твърди друг. 


Довиждане, Мелания Тръмп, с 50 брилянтни кадъра


По-наблюдателните от коментиращите обтелязват още, че първата дама на САЩ очевидно е фен на Zadig & Voltaire - марка от Париж, известна с леко гръндж звученето на дизайните си. Джил носи техни блейзъри редовно. "Доктор Байдън, както и повечето хора, предпочитат да носят дрехите си повече от веднъж и това е чудесно", радват се хората в социалните мрежи.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.