Следва

Всичко за Глицерина, нешлифованият диамант на козметичната индустрия

Бюти-eволюцията на Бриджит Макрон: пластичните операции и генът

Всичко за бюти-преображенията на съпругата на френския президент

Celebrity beauty преди 2 години

Първата дама на Франция е като магнит за вниманието ни, нашето и на колегите по целия свят - всяка нова публична поява на французойката предизвиква вълна от интерес, последван, логично, от бурни обсъждания. Изключителен външен вид, ярки, но елегантни ансамбли, нежна фигура, завидно самочувствие - външният вид на Бриджит Макрон внушава естественост, женственост и младост. Имайки предвид, че госпожа Макрон е на хубавите 68 години, веднага се питаме: е ли описаното заслуга на генетиката или принос имат достиженията на пластичната хирургия? Поразровихме се в мненията на хора с необходимата експертиза - дерматолози и пластични хирурзи, ето какви заключения можем да допуснем >>> 

Стягане и повдигане на лицето

За жена с такъв висок статус и ниво на публичност, като Бриджит, подмладяващата пластика е доста естествено, пък и очаквано решение, отчитайки данните от ЕГН. Ако погледнем внимателно овала на лицето на първата дама, ще установим с категоричност, че повдигане и стягане на лицето са правени. 


2016 / 2020

Относно пищната прическа и гъстия бретон на Бриджит, по повода дълго време се разпространяват слухове, че дамата ги носи по този начин, за да прикрие белезите от зле направена пластична операция. Експертите обаче вкупом опровергават подобен довод, защото първата дама на Франция е жена, която има специфична тънка кожа, практически лишена от мастни резерви, съответно старее по начина, присъщ на този тип дерма. В превод това означава, че при толкова много и ситни бръчици, както при госпожа Макрон, съчетани с изключително динамичната й мимика, да се отстранят този тип безкрайно много фини линийки е на практика невъзможно, вкл. чрез пластична операция. 


Всички стайлинг трикове на Бриджит Макрон в един аутфит


Както вече казахме, Бриджит Макрон е прибягвала до пластика на лицето доста отдавна и, съдейки по последните й снимки, вече е доста препоръчително да се замисли за втора операция, която силно ще подмлади както лицето, така и шията. 

В областта на предната повърхност на шията на Бриджит Макрон могат да се забележат явни признаци на увисване на платизма: при този тип стареене, като при първата дама на Франция, тази подробност се оказва основно препятствие пред евентуална корекция. В подобни случаи специалистите препоръчват да се направи платизмопластика в допълнение към фейслифтинга.

Липосукция

Невъзможно е да не се обединим около идеята, че за своите 68 години фигурата на първата дама изглежда зашеметяващо. Трудно е да се установи със сигурност дали за този резултат е помогнало някое хирургическо вмешателство, но, ако такова има, то с голяма степен на вероятност става дума за лека намеса, изпълнена повече от добре. 

Напълно възможно е да са направени дискретни липосукции в областта на коленете, за да се съхрани и поддържа красива формата им. Причината е, че дори при по-стройни и по-млади дами, леки мастни натрупвания често се образуват именно в тази зона, а с възрастта проблемът се засилва. Това е и причината много често жени във възрастовия диапазон 40-50 години да прибягват до липосукция в областта на коленете. 


2015 / 2017

Ринопластика

При сравняване на чертите на Бриджит Макрон на фотографии от различни години става очевидно, че първата дама си е правила ринопластика, и, твърде вероятно, намесата е била повече от една. Явният "печат" за ринопластика на лицето на съпругата на Еманюел Макрон е в получилите се пропорции на носа: крайчето е по-тънко в сравнение с ширината на носа в основата, което е един от най-характерните признаци, че носът е опериран. 


2016г./2019г.

Подмладяваща операция

Миналата година една от най-обсъжданите теми на политическия Олимп беше поредното бюти-преображение на съпругата на Макрон: както съобщиха СМИ, в средата на лятото дамата е преминала през тричасова подмладяваща операция под обща упойка в частна клиника.

Именно тази промяна стана предмет на горещи спорове в социума: мнозина осъдиха първата дама на Франция за желанието й да изглежда по-млада, отколкото биологично е, и непрекъснато да се надпреварва с годините на съпруга си, с който разликата в годините е 24 (четете още: Големите любовни истории: Еманюел и Бриджит Макрон). Въпросната операция е направена от топ пластичния хирург на страната, а резултатът е освежения външен вид на лейди. Истината е, че дамата изглежда повече от добре, т.е. при нея пластичните намеси са факт, но той е за добро. Още повече, че природните дадености не са пределно благоприятни, особено що се отнася до кожата.   


Ваканцията на известните: на Лазурния бряг с френския президент и съпругата му



2016г./2020г. 


Оперната певица, възпитаничката на Харвард и вторият джентълмен на Германия: кой кой е от съпрузите в Г-7


 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя