Бюти-eволюцията на Бриджит Макрон: пластичните операции и генът

Бюти-eволюцията на Бриджит Макрон: пластичните операции и генът

Всичко за бюти-преображенията на съпругата на френския президент

Първата дама на Франция е като магнит за вниманието ни, нашето и на колегите по целия свят - всяка нова публична поява на французойката предизвиква вълна от интерес, последван, логично, от бурни обсъждания. Изключителен външен вид, ярки, но елегантни ансамбли, нежна фигура, завидно самочувствие - външният вид на Бриджит Макрон внушава естественост, женственост и младост. Имайки предвид, че госпожа Макрон е на хубавите 68 години, веднага се питаме: е ли описаното заслуга на генетиката или принос имат достиженията на пластичната хирургия? Поразровихме се в мненията на хора с необходимата експертиза - дерматолози и пластични хирурзи, ето какви заключения можем да допуснем >>> 

Стягане и повдигане на лицето

За жена с такъв висок статус и ниво на публичност, като Бриджит, подмладяващата пластика е доста естествено, пък и очаквано решение, отчитайки данните от ЕГН. Ако погледнем внимателно овала на лицето на първата дама, ще установим с категоричност, че повдигане и стягане на лицето са правени. 


2016 / 2020

Относно пищната прическа и гъстия бретон на Бриджит, по повода дълго време се разпространяват слухове, че дамата ги носи по този начин, за да прикрие белезите от зле направена пластична операция. Експертите обаче вкупом опровергават подобен довод, защото първата дама на Франция е жена, която има специфична тънка кожа, практически лишена от мастни резерви, съответно старее по начина, присъщ на този тип дерма. В превод това означава, че при толкова много и ситни бръчици, както при госпожа Макрон, съчетани с изключително динамичната й мимика, да се отстранят този тип безкрайно много фини линийки е на практика невъзможно, вкл. чрез пластична операция. 


Всички стайлинг трикове на Бриджит Макрон в един аутфит


Както вече казахме, Бриджит Макрон е прибягвала до пластика на лицето доста отдавна и, съдейки по последните й снимки, вече е доста препоръчително да се замисли за втора операция, която силно ще подмлади както лицето, така и шията. 

В областта на предната повърхност на шията на Бриджит Макрон могат да се забележат явни признаци на увисване на платизма: при този тип стареене, като при първата дама на Франция, тази подробност се оказва основно препятствие пред евентуална корекция. В подобни случаи специалистите препоръчват да се направи платизмопластика в допълнение към фейслифтинга.

Липосукция

Невъзможно е да не се обединим около идеята, че за своите 68 години фигурата на първата дама изглежда зашеметяващо. Трудно е да се установи със сигурност дали за този резултат е помогнало някое хирургическо вмешателство, но, ако такова има, то с голяма степен на вероятност става дума за лека намеса, изпълнена повече от добре. 

Напълно възможно е да са направени дискретни липосукции в областта на коленете, за да се съхрани и поддържа красива формата им. Причината е, че дори при по-стройни и по-млади дами, леки мастни натрупвания често се образуват именно в тази зона, а с възрастта проблемът се засилва. Това е и причината много често жени във възрастовия диапазон 40-50 години да прибягват до липосукция в областта на коленете. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.