Следва

Оперната певица, възпитаничката на Харвард и вторият джентълмен на Германия: кой кой е от съпрузите в Г-7

Кание Уест влюбен в Ирина Шейк отпреди сватбата с Ким Кардашян

Нови подробности около най-обсъждания звезден роман на годината (без да броим Бенифър)

 

Celebrities преди 2 години

Вече за никого не е тайна, че Кание Уест е намерил утеха след развода си с Кардашян в  обятията на Ирина Шейк. И, макар че двамата красиви и прочути хора все още не са направили каквото и да е изявление по повода, нито са били забелязани официално някъде заедно, интимното празнуване на рождения ден на музиканта във френсикя Прованс се оказа най-красонречивото свидетелство, че нещата са любовни, за което целият свят вече разбра. 


Ваканцията на известните: Кание Уест и Ирина Шейк в Прованс


Днес новоизбухналият роман на Ирина и Кание се попълва с нови щрихи, за които принос има източник на The New York Post. Както разказва близък до музиканта, тази любовна история има отдавнашно предисловие: "Кание беше за кратко с Ирина малко преди Ким. Той я преследва от много отдавна". 


Кание Уест и Ирина Шейк гаджета?


Припомняме, че историята на взаимоотношенията между двамата е доста дълга. Руският супермодел се появява в клипа на Кание от 2010 година, става дума за парчето Power. Той дори я споменава в своя трак Christian Dior Flow: "Искам да видя Ирина Шейк заедно с Даутцен". (Има се предвид моделът Даутцен Крус). Но, както става ясно, първият роман е доста кратък: Шейк среща Кристиано Роналдо през 2010 година, малко след това Кание се появява публично с Ким. Така че, по всичко личи, в този момент можем да говорим за възраждане на старата любов - по примера на Бен Афлек и Дженифър Лопес. Какво прави Ретроградният Меркурий с хората, неизбежно е да възкликнем?! 

Внезапното повторно влюбване на Уест и Шейк направо взриви шоубизнес спектъра. Мнозина веднага съзряха в появата на папарашките им кадри заедно умел ПР-ход. Ние не смятаме точно така, според нас е вярно, че старата любов ръжда не хваща. Освен това тези хора някакси много си отиват, точно като Бенифър. Времето ще покаже, но сме почти сигурни, че от тази работа ще излезе нещо много интересно. Следим.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.