Следва

От архива: Експериментът възможен с... Глория

Шоуто за избрани марки Bread and butter - два пъти годишно в Берлин

Със своето „шоу за избрани марки” платформата Bread&Butter представи от 20 до 22 Януари една концепция за...

All fashion преди 14 години

Със своето „шоу за избрани марки” платформата Bread&Butter представи от 20 до 22 Януари една концепция за новаторски тип изложение на прогресивна и съвременна модна култура.

Представяме ти я, защото малко или много има общо с един определен тип поведение и култура, който напоследък се разпознава много и у нас, а именно тенденциите, които се раждат на улицата /за справка www.sofiastreetstyle.com/.

Като международен капацитет в изложенията за street и urban мода, Bread&Butter предоставя маркетинг и комуникативна среда за изява за дизайнери и марки, занимаващи се с деним, спортно облекло, улична мода, фунционално и всекидневно облекло.

С главозамайващ списък от лейбъли, които представят продуктите си точно там, Bread&Butter утвърждават своите позиции като водещо изложение в света на every-day модата. Уникално място за среща на купувачи, дизайнери и представители на текстилната индустрия.

Като никое друго „шоуто за избрани марки” рефлектира върху модната култура чрез представянето на всички участници според собствения им маркетингов план и концепция.

Изложението се провежда два пъти годишно и събира в едно вдъхновение и бизнес стратегия, за да изгради един устойчив маркетингов продукт.

Още нямаме информация кога ще е следващото подобно събитие, но обещаваме да не го изпуснем.
 

More All fashion