Седмичен ХОРОСКОП - 14.06 - 20.06

Astro преди 2 години

Сезонът на Затъмненията приключи (ура!), но Космосът не е готов да ни даде почивка все още... Слънчевото затъмнение от миналия четвъртък дойде с епични откровения, които ни карат силно да жадуваме ново начало, но започването наново често не е лесна работа. Винаги има усложнения, особено когато говорим за ретроградна фаза на Меркурий.

Все пак в началото на тази седмица, Слънцето прави аспект с мечтателния и заблуждаващ Нептун, така че егото ни може да има особена нужда от подхранване, само трябва да внимаваме да не отхапем повече, отколкото можем да сдъвчем по времето на този аспект. Истината е, че трябва да поемем глътка въздух, преди да продължим напред с "брилянтните" си планове, защото, намесен ли е Нептун, нищо не е така, както изглежда. 

Също така, строгият Сатурн квадратира Уран, планетата на внезапните промени, за втори път (от общо три) тази година. Това вероятно ще разклати статуквото на глобално ниво, но също така ще принуди много от нас да поставим под въпрос границите и структурите в личния си живот. Това, което смятаме, че е построено, за да издържи, може да бъде просто къща от карти, която всеки момент ще се срути. Тази седмица очакваме това емоционално земетресение...  

Хороскоп

Още от Astro