Следва

Кристен Стюарт представи новата колекция на Chanel

Fashion Starter: Адут Акеч, 7 days, 7 outfits

Красавицата, като нас, обожава кецове, Off-White, всичко с висока талия  

All fashion преди 2 години

Адут е безупречен топ модел с южносудански и австралийски корени, любимка на Наоми Кембъл и Карл Лагерфелд, родена през 1999-та. Има божествена фигура, висока 1,78, не си причинява високи токчета в свободното си време, гардеробът й е от всякакъв price range, макар да клони към дизайнерския клас малко повече, обобщаваме пред себе си, след като я гледаме в поредицата 7 days, 7 outfits на Vogue. 

Познаваме я от 2018-та, когато стана модел на годината, а най-вече с това, че закрива като "последна булка" едно от ревютата на Карл за Chanel през същата година.

Понеделник

Travel Outfit: Сладък фит, цветовете заиграват с погледа, а точно това яке е страхотно!
Pro Tip: Винаги малка чанта и одеяло, когато пътуваме със самолет.

Топ Rag&Bone, яке Helmut Lang, Isabel Marant чанта, панталон Rosetta Getty, Air Jordan 1 Mid кецове

Вторник

"По задачки съм": Най-достъпният тоалет сред всичките 7, топчето (винаги носим кроптопове без сутиен) и дънките са Zara. Само диамантените обеци малко развалят идилията на достъпността, но не се сърдим.
Pro Tip: Всъщност кратка история - първото интернационално шоу на Адут е за YSL, но след 24-часов полед краката й са изключително отекли, та вместо със сандали на ток, момичето дефилира с официални мъжки обувки. 

Очила Isabel Marant, блуза Zara, дънки Zara, чанта Coperni, токчета

Сряда

Summer Vibes: Който има тялото за такова сетче и не си го купи, в нашите очи е престъпник. Най-добрата идея за лятото, много секси, силен контраст с тена, готина лека материя. Става и с ботуши...
Pro Tip: Окей е да покажем малко повече кожа това лято, дори и да не сме топ модел. Но никога не забравяме да си вземем яке.

Очила Off-White, сет Jacquemus, блейзeр Jacquemus, чанта Prada, ботуши Prada

Четвъртък

За всеки ден: Определено любимата ни визия. Адут казва: "I love me some bright colors", който израз е непреводим на български, ама и ние се чувстваме по същия начин. 
Pro Tip: Относно магията на найлоновата Prada - действа винаги, навсякъде, с всичко и всеки. Любимата чанта на Адут, много любима и на нас

Обеци Anita Ko, риза Nina Ricci, чанта Prada, панталон Off-White, кецове Nike Air Force 1

Петък

Day-to-night: Роклята е единственото нещо, което не се променя с хода на деня към нощта. За през деня: комбинирана с кецове и голяма чанта, а стъмни ли се, вадим от голямата чанта токчета, малка чанта и бижута и сме ready за всяка среща.
Pro Tip: Чантата е най-добрата ни приятелка, винаги трябва да можем да разчитаме на нея.

Бижута Jennifer Fisher, рокля Off-White, чанта Bottega Veneta/Valentino, кецове Off-White/токчета Filling Pieces

Събота

За афтър парти: Страшно секси, особено без блейзера... 10/10. 
Pro Tip: Както вече ни стана ясно, момичето не обича да стои дълго с токчета. Седне ли на вечеря в ресторант, когато никой не гледа, Адут си събува обувките, стигне ли на парти или на кино - също се събува. 

Блейзер Jil Sander, рокля Finders Keepers, чанта Jimmy Choo, токчета René Caovilla/боти Jimmy Choo

Неделя 

За easy неделя: Лято означава къси рокли! 
Pro Tip: "Връщаме се към блясъка, цветовете, късите (а и дългите) рокли, излизаме навън и живеем живота си това лято!", съветва ни Адут. 

Рокля Area, чанта Coperni, кецове Nike Air Force 1

Цялото фешън видео на Адут гледаме тук, плюс историята защо Наоми й е като втора майка и още сладки моменти:

More All fashion