Следва

1000 конски сили на гърба ни: Ferrari с първа модна колекция

Кристен Стюарт представи новата колекция на Chanel

Chanel продължава успешното си сътрудничество с актрисата Кристен Стюарт, която от няколко години е посланик на френската къща

All fashion преди 2 години

Карл Лагерфелд много обича звездата от филмите "High Life" и "Personal Shopper", като я нарича истински човек и се възхищава от нейната модерност. Виржини Виар, сега креативен директор на Chanel, също вижда Стюарт като идеалната героиня на марката днес. Новата работа на актрисата за Chanel е заснемането на рекламна кампания за последната колекция Métiers d'art , която беше показана на публиката в края на 2020 г. в замъка Шенонсо.


10 стайлинг трика от вчерашното шоу Chanel Métiers d’art 2020


През обектива на Юрген Телер, Кристен Стюарт пробва ключови парчета от колекцията, вдъхновена от декорацията на този замък и от дейността на Катерина Медичи, живяла тук. Една от основните роли в колекцията е отредена на черното, което също е свързано с Медичи. След смъртта на Хенри II тя носи предимно черни дрехи, а хората дори я наричат „черната булка“. Работата с черно се превърна в истинско предизвикателство за занаятчиите, работещи по колекциите Metiers D'Art, защото тяхната работа трябва да бъде още по-умела и сложна, за да може да се види на тъмен едноцветен фон.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".