Следва

1000 конски сили на гърба ни: Ferrari с първа модна колекция

Кристен Стюарт представи новата колекция на Chanel

Chanel продължава успешното си сътрудничество с актрисата Кристен Стюарт, която от няколко години е посланик на френската къща

All fashion преди 2 години

Карл Лагерфелд много обича звездата от филмите "High Life" и "Personal Shopper", като я нарича истински човек и се възхищава от нейната модерност. Виржини Виар, сега креативен директор на Chanel, също вижда Стюарт като идеалната героиня на марката днес. Новата работа на актрисата за Chanel е заснемането на рекламна кампания за последната колекция Métiers d'art , която беше показана на публиката в края на 2020 г. в замъка Шенонсо.


10 стайлинг трика от вчерашното шоу Chanel Métiers d’art 2020


През обектива на Юрген Телер, Кристен Стюарт пробва ключови парчета от колекцията, вдъхновена от декорацията на този замък и от дейността на Катерина Медичи, живяла тук. Една от основните роли в колекцията е отредена на черното, което също е свързано с Медичи. След смъртта на Хенри II тя носи предимно черни дрехи, а хората дори я наричат „черната булка“. Работата с черно се превърна в истинско предизвикателство за занаятчиите, работещи по колекциите Metiers D'Art, защото тяхната работа трябва да бъде още по-умела и сложна, за да може да се види на тъмен едноцветен фон.

More All fashion