Следва

1000 конски сили на гърба ни: Ferrari с първа модна колекция

Кристен Стюарт представи новата колекция на Chanel

Chanel продължава успешното си сътрудничество с актрисата Кристен Стюарт, която от няколко години е посланик на френската къща

All fashion преди 2 години

Карл Лагерфелд много обича звездата от филмите "High Life" и "Personal Shopper", като я нарича истински човек и се възхищава от нейната модерност. Виржини Виар, сега креативен директор на Chanel, също вижда Стюарт като идеалната героиня на марката днес. Новата работа на актрисата за Chanel е заснемането на рекламна кампания за последната колекция Métiers d'art , която беше показана на публиката в края на 2020 г. в замъка Шенонсо.


10 стайлинг трика от вчерашното шоу Chanel Métiers d’art 2020


През обектива на Юрген Телер, Кристен Стюарт пробва ключови парчета от колекцията, вдъхновена от декорацията на този замък и от дейността на Катерина Медичи, живяла тук. Една от основните роли в колекцията е отредена на черното, което също е свързано с Медичи. След смъртта на Хенри II тя носи предимно черни дрехи, а хората дори я наричат „черната булка“. Работата с черно се превърна в истинско предизвикателство за занаятчиите, работещи по колекциите Metiers D'Art, защото тяхната работа трябва да бъде още по-умела и сложна, за да може да се види на тъмен едноцветен фон.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.