Следва

Какво ще правим днес в 18? На Tik Tok Live на Måneskin сме!

Обичта на известните: Кейти Пери и Орландо Блум на гондола във Венеция

Ех... в списъка на най-хубавите неща в света влиза, освен Венеция, любовта и вълнението от последните пролетни дни, начинът, по който мъж гледа любимата си

Celebrities преди 2 години

Всички тези символи на щастието огряват ваканцията на Орландо, 44, и Кейти, 36, където двамата съпрузи като малки дечица се радват един на друг, на разходката с гондола, чашка Аперол и на малката си дъщеричка Дейзи-Доув. 


"Порази ме": Орландо Блум за първата среща с Кейти Пери


Много небрежни - той с бял тишърт, прилепващ на хубавите му бицепси, а тя в дънково сукманче Prada и с руси кокчета, и двамата с кецове, шапки и без нищо помпозно, освен лек златист блясък под формата на малки халки и часовник. 

Припомняме, че актьорът и певицата посрещнаха дъщеричката си миналата година през август, а това е сякаш първата й ваканция, тъй като малката дама не беше с родителите си на Хаваите през февруари тази година. Харесваме лекотата и младата енергия на това семейство, а на въпроса дали си купуваме моментално билети за Венеция, защото мястото ни залипсва, виждайки хубавото прекарване на г-н Блуум и г-жа Пери, отговаряме безсрамно с ДА! 

More from View Sofia

Бъдете нащрек: 5 най-популярни фрази, използвани от манипулаторите

Health преди 2 години

Ако, когато общувате с определени хора, все повече започвате да изпитвате гняв, негодувание, срам и безсилие, тогава най-вероятно причината за това е „варварска“ манипулация. Освен това може дори да не забележите колко лесно сте манипулирани с помощта на някои фрази. Кои? Сега ще ви разкажем >>>   

More Celebrities

Елегантните гости и модата на Dior Fall 2024: Дженифър Лорънс, Дева Касел, Натали Портман и още

Celebrities преди 30 минути

Ревюто на Dior се състоя в Париж, в рамките на Седмицата на модата Есен/Зима 2024/25 и респективно събра фантастичен първи ред от гости - Дженифър Лорънс, Натали Портман, Дева Касел, Елизабет Дебики, Мейзи Уилямс и др.