Следва

Какво ще правим днес в 18? На Tik Tok Live на Måneskin сме!

Обичта на известните: Кейти Пери и Орландо Блум на гондола във Венеция

Ех... в списъка на най-хубавите неща в света влиза, освен Венеция, любовта и вълнението от последните пролетни дни, начинът, по който мъж гледа любимата си

Celebrities преди 2 години

Всички тези символи на щастието огряват ваканцията на Орландо, 44, и Кейти, 36, където двамата съпрузи като малки дечица се радват един на друг, на разходката с гондола, чашка Аперол и на малката си дъщеричка Дейзи-Доув. 


"Порази ме": Орландо Блум за първата среща с Кейти Пери


Много небрежни - той с бял тишърт, прилепващ на хубавите му бицепси, а тя в дънково сукманче Prada и с руси кокчета, и двамата с кецове, шапки и без нищо помпозно, освен лек златист блясък под формата на малки халки и часовник. 

Припомняме, че актьорът и певицата посрещнаха дъщеричката си миналата година през август, а това е сякаш първата й ваканция, тъй като малката дама не беше с родителите си на Хаваите през февруари тази година. Харесваме лекотата и младата енергия на това семейство, а на въпроса дали си купуваме моментално билети за Венеция, защото мястото ни залипсва, виждайки хубавото прекарване на г-н Блуум и г-жа Пери, отговаряме безсрамно с ДА! 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.