Следва

We love... stripes

От архива: Експериментът възможен с... Глория

За пореден път в рубриката ни Експериментът възможен ще те срещнем с една наистина вдъхновяваща личност. 

Shopping преди 7 години

Да... Глория Петкова е магнетична и омагьосва всички! Още от малка моделката, която се снима за именити модни марки, умело флиртува с обектива.

И то именно с нашия. Помним вълшебната Глория такава - крехка, нежна и едва на 18 години. Момиче, което тепърва се превръща в изкусителна жена! Каквато я видяхме в актуалното издание на VIP Brother 2016 и много й се зарадвахме. Все пак първите й моделски снимки са именно за View Sofia!

Оригинална дата на публикуване: 2 февруари 2010 година.

За пореден път в рубриката ни Експериментът възможен ще те срещнем с една наистина вдъхновяваща личност.  Да, вдъхновяваща, нищо, че е само на 18.


Горещата тенденция Рок


Кожена пола, 4. 00 лв, 
Кожено яке, 22 лв, 
Карирана риза, 4.15 лв,
И всичко за почти невъзможната сума
30.20 лв.

И когато попаднахме случайно на Глория за снимка в Sofia Street Style, но не случайно я включихме в уникалната си класация Топ 50 на най-красивите българи, ни хрумна гениалната идея да я поканим за един малък експеримент. С който  доказваме, че всичко е възможно, когато даваш воля на въображението си и когато си достатъчно надарен. 

Но, разбира се, без да забравяме, и ние, и нашата героиня, че всичко, което правим, го правим със стил.  Няма начин да не се обърнеш след Нея по улицата – дали заради стройната фигура и уверената походка, прекрасната коса или страхотния й аутфит – просто няма начин Глория Петкова да остане незабелязана.  И Слава Богу , така трябва да бъде!

За случая, един от най-добрите ни модели през последните две години, ни заведе далеч от шума на центъра, в Дружба 1, където се намира любимият й секънд хенд.

Докато обикаляхме на зиг-заг и в кръг из големия Maxx Market на ул. „Илия Бешков” 12, Глория ни разказа за своите шопинг навици.  Сподели, че обича да пазарува от популярните марки като H&M, например, но за нея няма по-голямо удоволствие от това да открие своето съкровище сред упорито ровене в някой секънд хенд или във винтидж магазин, когато е извън България.

След около час обиколка, една пълна количка се озова пред пробната на Глория, а ето какво успя да сътвори тя с нея.

Като в дантелите на Prada


Дантелена пола, 2.85 лв,
Колан, 3.08 лв,
Блуза, 2.78 лв,
Палто, 11 лв,
Перде и шал, 5.63 лв.
Всичко за
25.34 лв.

Почти като при Jean Paul Gaultier


Рокля, 3.68 лв,
Жилетка, 5.03 лв,
Шал, 2.25 лв,
Аксесоар за дома, 8.10 лв.
Общо: 19.06 лв.

И, разбира се, малко хора умеят да съчетават противоположни елементи в облеклото в една еклектична визия, без да преминават недопустимите граници.


Пола, 3.30 лв,
Колани, 1.80 лв,
Горнище на анцуг, 4.35 лв
Общо: 9.45 лв.

И този път имахме лимит от 150 лв, а създадохме четири модерни и секси, и ексцентрични визии, за по-малко от 40 лева.

Останаха ни пари и за хубави обувки. Дрехите, които ти показахме най-вероятно вече не са в магазина, но секънд хенд си остава една необятна съкровищница и ние ще продължаваме да ти намираме нови скъпоценности от там.

Междувременно очаквай следващия ни експеримент, с поредната доза очарование, талант и страховито око за МОДА! Скоро...
 

More Shopping