Следва

Louis Vuitton, Resort 2022

Versace, Resort 2022

Галерията ни е като книжка за оцветяване! 

Runway преди 2 години

Радост, цвят, оптимизъм! Новата Resort колекция на италианския бранд сякаш е покана от Донатела Версаче (и най-добрата й приятелка, Медузата) за готина ваканция, на която всяка вечер да ходим на бар, да закусваме сладолед и захаросани фъстъци, да си вземем гаджето и задължително ТЕЗИ бански от La Vacanza колекцията на марката. Но нека се върнем към Resort 2022, за която Донатела казва: "Мисля, че в момента се възражда чувството за оптимизъм у всички нас и исках тази колекция да говори за това. Призовавам този ​​сезон да се забавляваме отново и според мен е правилно да поставим нещо положително в света това лято. Никога няма да се върнем в стария свят или към "старото нормално“, няма връщане назад. Ето как изглежда Новото за мен."

И тъй като думата "нормално" обикновено не присъства в речника на Versace с буквалното си значение, всичко в тази лексикон-колекция клони повече към шантавото и разтропаното. Нюансите са психаделично разляти из роклите, чантите, якетата и панталоните, всичко е пастелно и/или черно, а силуетите са или А-образни, или вдъхновени от 60-те, или супер baggy. Мислим си за албумите със стикери и марки, които събирахме като деца, за "Bikini Beach" от '64-та, за сладки дъвки и комбинацията къса пола с платформи (Четете още: Trend Report: Защо платформите са модерната стълба към Рая), ergo - няма как да не харесваме Versace Resort 2022!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.