Следва

Тази рокля на Летисия!

Бриджит Макрон, Нанси Рейгън, Мелания и другите - най-зашеметяващите тоалети на Г-7

Световните лидери се събраха на 47-ата си традиционна среща на върха на G7 в курорта Карбис Бей, снимаха се с Кралицата, направиха си изводите и начертаха плановете, след което се разотидоха по места, за да продължат лидерската си дейност. View Sofia взима повод от скорошното събитие и днес обобщава най-великите стил-снимки от срещите на Г-7 през тодините 

Celebrities преди 2 години

Събитие от този ранг е най-добрата арена за стилова борба. Обичайно срещите на върха се провеждат в някои от най-красивите дестинации на света, съответно в най-луксозните хотели, замъци, имения и прочие във въпросната дестинации. Амбиансът е величествен, спокоен, свръхелегантен, а конкуренцията сред присъстващите, без преувеличение, жестока.


Мелания Тръмп, безупречна на срещата на Г-7 във Франция, Доналд - не чак толкова


Събират се лидерите на 7-те най-развити в икономическо отношение държави, ведно с половинките си. Няма начин всяка от тях да не се постарае да покаже най-доброто, на което тя самата, щаба й, стилистите й, фризьорите й, имидж-мейкърите й и т.н. са способни (четете още: Първата дама с послание: Джил Байдън избра специално сако за срещата с Борис Джонсън и съпруга). Следват най-емблематичните тоалети на първите дами и господа от историческите срещи на Г-7 през годините. Блясък, елегантност, лукс, символика и други щрихи следват >>>      


Денис Тачър, съпруг на британския премиер Маргарет Тачър, с първата дама на САЩ Нанси Рейгън, самата тя - изцяло в Chanel, 1984г.


Президентът на САЩ Джордж Буш и първата дама Барбара Буш, 1990г.


Първата дама на САЩ Хилари Клинтън и Вероника Ларио, съпруга на италианския премиер Силвио Берлускони, 1994г.


Вероника Ларио, тогава съпруга на италианския премиер Силвио Берлускони, Мари Делор, съпруга на председателя на Европейската комисия Жак Делор и първата дама на САЩ Хилари Клинтън, 1994г.


Вероника Ларио, съпруга на италианския премиер Силвио Берлускони, 1994г.


Италианският премиер Силвио Берлускони и съпругата му, 1994 г.


Американският президент Бил Клинтън със съпругата си Хилари заедно с Бернадет Ширак и френския президент Жак Ширак, 1996


Отляво надясно: японският премиер Шиндзо Абе, Софи Грегоар-Трюдо, канадският премиер Джъстин Трюдо и съпругата на японския премиер Аки Абе, 2016 г.


Президентът и първата дама на Франция, Еманюел и Бриджит Макрон, 2017г.


Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп, 2017г.


Канадският премиер Джъстин Трюдо и съпругата му Софи-Грегоар, 2018г.


Френската първа дама Бриджит Макрон, 2019г.


Съпругата на френския президент Бриджит Макрон и първата дама на САЩ Мелания Тръмп, 2019г.


Отляво надясно: съпругата на японския премиер Акие Абе, съпругата на председателя на Европейския съвет Малгорзата Туск, съпругата на австралийския премиер Джени Морисън, съпругата на френския президент Бриджит Макрон, първата дама на САЩ Мелания Тръмп и първата дама на Чили Сесилия Морел, 2019г.


Първата дама на Франция Бриджит Макрон, 2019г.


Джо Байдън и първата дама д-р Джил Байдън заедно с премиера Борис Джонсън и съпругата му Кари Джонсън, 2021г.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.