Следва

Sexy and Stylish: 20 архивни кадъра Тупак Шакур за ЧРД50

This body: Ирина Шейк в боди и дънки, най-секси комбинацията ever

Секси уличният стил на звездите 

 

Celebrities преди 2 години

Разбираме го Кание Уест, който, откакто е в гореща връзка с Ирина, вероятно също е на седмото небе и цъфти. В случая с отдавна жадуваната му "нова" половинка, защото се разбра, че между двамата има игра отпреди десет години, а домогванията на Него към Нея след развода му с Ким Кардашян, са били, меко казано, стръвни, енергията на влюбването също много си личи. Прекрасно е хората да се обичат, да се харесват и от това да се чувстват щастливи.



Цялата осанка на красивата 35-годишна рускиня излъчва женствена нега, сексапилът просто извира от нея, а перфектните физически данни само доукрасяват и без това красивата картинка.

Поредното доказателство: вчера, директно от улиците на Ню Йорк, където мама Ирина разхожда щерка си Леа, сладко разположена в детска количка. 

Ирина носи съвършено скроено черно бюстие, силно вталено и отлично подчертаващо фигурата, широки дънки с ниска талия, тъмни боти с дебели подметки, обратно на тях - фина светла чанта с дръжка-синджир, черни очила, прибрана коса, малко или никакъв грим. Цялото това нещо върху красавица като госпожа Шейк е Комбинацията на лятото. 

Тук припомняме снимките от съвместното пребиваване на Ирина и Кание в Прованс по повод рождения ден на музиканта преди десетина дни, след което нещата вече нямаше как да бъдат отричани. Подробностите са ТУК

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.