Следва

Sexy and Stylish: 20 архивни кадъра Тупак Шакур за ЧРД50

This body: Ирина Шейк в боди и дънки, най-секси комбинацията ever

Секси уличният стил на звездите 

 

Celebrities преди 2 години

Разбираме го Кание Уест, който, откакто е в гореща връзка с Ирина, вероятно също е на седмото небе и цъфти. В случая с отдавна жадуваната му "нова" половинка, защото се разбра, че между двамата има игра отпреди десет години, а домогванията на Него към Нея след развода му с Ким Кардашян, са били, меко казано, стръвни, енергията на влюбването също много си личи. Прекрасно е хората да се обичат, да се харесват и от това да се чувстват щастливи.



Цялата осанка на красивата 35-годишна рускиня излъчва женствена нега, сексапилът просто извира от нея, а перфектните физически данни само доукрасяват и без това красивата картинка.

Поредното доказателство: вчера, директно от улиците на Ню Йорк, където мама Ирина разхожда щерка си Леа, сладко разположена в детска количка. 

Ирина носи съвършено скроено черно бюстие, силно вталено и отлично подчертаващо фигурата, широки дънки с ниска талия, тъмни боти с дебели подметки, обратно на тях - фина светла чанта с дръжка-синджир, черни очила, прибрана коса, малко или никакъв грим. Цялото това нещо върху красавица като госпожа Шейк е Комбинацията на лятото. 

Тук припомняме снимките от съвместното пребиваване на Ирина и Кание в Прованс по повод рождения ден на музиканта преди десетина дни, след което нещата вече нямаше как да бъдат отричани. Подробностите са ТУК

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.