Следва

We Love: Брад Пит в новата кампания на Brioni

Новите на Кико Костадинов и Asics - най-накрая нещо женствено

В страната ни, натурално, много обичаме да се радваме на успехите на сънародници по света. И все пак, някак си, има едно усещане, че някои остават незабелязани и непризнати (или поне недостатъчно)

All fashion преди 2 години

Докато се чудим защо, съобщаваме отново за колаборативната линия между Кико Костадинов и Asics, която може и да е изживяла живота си като “новина”, но влиянието на българският дизайнер в стратегията на Asics продължава да се усеща. SportStyle линията на марката току-що представи новия силует от Kiko Kostadinov Womenswear Studio.

Ако предишният дизайн FB1-S GEL-PRELEUS изглежда подобно, то така и трябва, тъй като новата обувка е продължение на един от рънърите на Asics 2000. Ретро-футуристичната форма е вдъхновена от свободното движение и включва няколко слоя меш и синтетична кожа най-отгоре.

Материалите са използвани в динамична, извита кройка, подчертаваща страничната част на модела. „Кройката сякаш извежда чувството за скорост, което ни улесни в развитието на дамския модел”, споделят Лора и Дийна Фанинг, дамите, начело на студиото на Кико. GEL-PRELEUS предлага едновременно дълбочина и височина в свода, което се явява като особен контраст в многообразието на Asics за жени.

Моделът дебютира с избор от две разцветки: “Metropolis/Carrier Green” и “Pink Rave/Olive Canvas”. Наличен е за продажба в магазините на Asics, както и онлайн.

More All fashion