Следва

110 НЕЗАМЕНИМИ know-how съвета за секс: първите 55 - играчки, мастурбация, порно

Още 2 часа и половина: страхотни цени на Huawei в 3 топ локации

Ексклузивните оферти важат от 16 часа на 16 юни до 16 часа на 17 юни

All About Life преди 3 години

В първото излъчвано на живо студио Huawei TechTalk, компанията обяви ексклузивни оферти за 3 продукта, които важат точно 24 часа – от 16 часа на 16 юни до 16 часа на 17 юни. От тях може да се възползва всеки през уеб сайтовете на партньорите на проекта – Технополис, Техномаркет и Зора.

Huawei x Gentle Monster Eyewear II са слънчеви смарт очила, с които ще бъдете по-модерни и по-свързани през идващото лято. Дизайнът им е в стилна изчистена унисекс линия, в черно с дискретен червен детайл при контролите в началото на рамото. Разработени съвместно с модния бранд Gentle Monster, те са не само моден аксесоар, но и удобно аудио устройство. На практика те заместват напълно безжичните слушалки, тъй като през тях можете да провеждате телефонни обаждания, да слушате музика и управлявате плеъра си, при това с много добро качество. С Eyewear II няма да пропуснете обаждане по време на пътя към морето, нито на плажа, където те са естественият аксесоар, пазещ очите и поддържащ връзката ви със света, без да ви пречи да се наслаждавате на шума на вълните или музиката от плажните барчета.

В 24-часовия промо период можете да спестите 200 лева като закупите Huawei Eyewear II онлайн на цена 499 лева от следните линкове:

Технополис
Техномаркет

Huawei FreeBuds Studio от своя страна, е аудио продукт, с който напълно да се потопите във всеки детайл на музиката. Налични са в два цвята – класическо черно и бежово-златно. С изключителен комфорт за продължителна употреба, благодарение на уголемените чашки, регулираща се диадема и качествени материали, те са отличен избор както за наситен с комуникации работен ден, така и за потапяне във висококачествено аудио с висока резолюция в различни сценарии на забавление. Поддържат двойна връзка, т.е. едновременно сдвояване с две устройства, например лаптопа и смартфона ви, което улеснява бързата смяна на начина на използването им. Друга функция, която ги прави универсално решение за работа и забавление, е интелигентното динамично активно шумопотискане, което работи в три режима, за да пропуска точно толкова външен шум, колкото е необходимо в конкретната ситуация. Режимът Ultra е идеален за влакове и самолети, в които искате да изключите напълно шума около себе си и да се потопите в музиката или филма, който гледате. General е балансирано решение за повечето ежедневни ситуации с ненужно разсейващ шум, особено такъв, генериран от разговори на странични хора, а Cozy е подходящ за работа в привидно тихи помещения като офиси и споделени работни пространства, където отнемането на белия шум от компютри и климатици повишава комфорта и производителността. Налице е и режим Awareness (Осведоменост), в който сте напълно осъзнати за случващото се около вас.

В рамките на обявените 24 часа спестявате 150 лева при покупката на Huawei FreeBuds Studio. Вместо за 499 лева, те могат да станат ваши само срещу 349 лева от:

Технополис
-
Техномаркет
Зора

 

Третият акцент в първото издание на Huawei TechTalk е таблетът MatePad T10. С диагонал от 9.7 инча, той предоставя отличен екран за развлекателно съдържание. Фокус на модела е грижата за зрението, като потребителят има на разположение 3 режима, сред които да избира, включително Eye Comfort за намаляване на синята светлина, която изморява зрението и напряга нервната система, еBook – за пресъздаване на максимално близо до традиционната книга усещане при четене, и тъмен режим за четене през нощта. MatePad T10 е много подходящ и за деца, тъй като освен грижа за зрението им, предлага и функцията Kids Corner, с която да изследват подходящо за тях съдържание под фин родителски контрол. Традиционно за Huawei, моделът идва с мощна батерия с капацитет 5100mAh.

На цена от около 250 лева този модел е изключително изгодно семейно предложение, а в рамките на промоцията, съпътстваща Huawei TechTalk, можете да спестите още около 50 лева, тъй като до 16 часа на 17 юни може да бъде закупен онлайн за 199 лева от следните линкове:

Технополис
Техномаркет
Зора

Huawei TechTalk e студио, излъчвано на живо онлайн на българската Facebook страница на Huawei Mobile. В различните му епизоди домакини и гости ще представят интересна информация и лични впечатления от продуктите на компанията, а зрителите ще имат възможност да се възползват от ексклузивни оферти за тяхното закупуване, както и от приятни изненади-награди по време на лайвстрийм предаванията.

More All About Life