Следва

Кайли Дженър като омайна сирена във винтидж Jean Paul Gaultier на среща с Травис Скот

110 НЕЗАМЕНИМИ know-how съвета за секс: първите 55 - играчки, мастурбация, порно

Лято е 

Love преди 2 години

Сред най-присъщите неща на човешката природа е любопитството към секса. То не спира и не спира, дори да го правим по няколко пъти на ден, седем дни в седмицата и, както във всичко, и в него има трендове, техники, трикове - цака, както се казва. Освежаващата, силна и душевна страна на действието идват предимно, когато знаем и можем тези хватки. Разбира се, сексът съществува от цяла вечност и безкрайната разлика в любопитството около него е част от това, което го прави толкова динамична част от живота ни, но също така е логично, че ние, хората, непрекъснато мислим и се чудим за неща като - Всички ли го правим? Ако да, колко често? Правилно ли го правим? Какво друго трябва да се опита? Всички ли правят един вид секс?

Част от красотата на секса е, че е супер субективен. Само защото един човек обича секс в стил BDSM, не означава, че други хора не могат да се наслаждават на "ванилов" секс (по-традиционния, "патриархален" секс, активизиращ повече мъжете и подкрепящ S&M практиките). Винаги можем да вихрим и развиваме сексуалните си вкусове и наклонности и това е нещо, което прави секса страхотен. Експериментирането е част от това да бъдем сексуални същества. За да ви помогнем да сте сигурни, готови за Новото, инициативни, спокойни и здрави, излагаме надолу първата доза незаменими съвети за в спалнята. Втора част идва скоро... 

1. Гледайте възбуждащи видеа в Tik Tok

Сериозно, има много хляб там. Така или иначе висим в приложението доста, така че да се осмелите да отидете от "тъмната" му страна, за да видите дали не ви възбужда, няма как да навреди.

2. Знайте разликата между евтина и качествена секс играчка

Не бихте се отказали от жесток крем за лице, когато искате хубава кожа, нали? Е, принципът на вашия сексуален живот трябва да  е същият. Тялото ви ще се чувства добре, а вие спокойни, само ако инвестирате в качествени секс играчки, направени от безопасни за тялото материали и деликатната екосистема на вашата вулва и вагина.

3. Гледайте порно с партньора си

Така и двамата ще се възбудите достатъчно, че да го изключите и да започнете някакво действие. Освен това качественото порно дава много идеи, подсказва за нови ходове и сближава, когато е по вкуса и на двама ви.

4. Дайте си поне 45 минути, за да се възбудите

Сериозно! Звучи много, но това е, от което науката казва, че тялото се нуждае! Забавете малко нещата и изчакайте, докато не настроите напълно физически и психически за секс.

5. Когато сте отгоре, съсредоточете се върху натиска повече, отколкото върху движението нагоре-надолу

Чрез нежно стискане и отпускане на тежестта върху партньора нещата стават по-добре, отколкото с леки "отскоци". А така и жената, когато е отгоре, стимулира повече клитора си.

6. Активирайте сетивата си, за да сте сигурни, че сте напълно в играта; имаме предвид всички сетива!

Никога не подценявайте важността на атмосферата! Важно е мястото, на което правите секс да ухае добре, да няма дразнещи звуци, да нямате семейна снимка в спалнята. Възприемаме цялата обстановка на сетивно ниво и нищо не трябва да дразни. 

7. Използвайте езика си МНОГО по време на секс

Кой не-полов орган е текстуриран, изненадващо силен и подвижен? Езикът! Точно както мозъкът всъщност е най-големият сексуален орган, така и езикът е най-силният сетивен такъв, що се отнася до секс. Всичко, от мръсни приказки, през целувки до облизване допринася страшно много. 

8. Четете за мастурбационните навици на други жени и си открадвайте идеи от тях

Ако се нуждаете от допълнителна мотивация, за да мастурбирате повече, питайте приятелки за идеи или разцъкайте tumblr например, там хората редовно описват сексуалните си преживявания.

9. Мислете постоянно за неща, които някога са ви възбуждали

Дори си ги записвайте. Няма нужда да казваме, че, стига да са ви в главата, в бъдеще ще ги повтаряте и ползвате, но го казваме. 

10. Намерете подходящ за жени порно сайт за всеки път, когато имате нужда от визуална мотивация

Ако се чувствате зле към порнографията, това, което може да донесе огромна промяна в сексуалния ви живот, е да отделете няколко минути, за да обмислите възможностите, така че следващия път, когато сте в настроение да гледате порно, да се чувствате добре относно етиката на сайта, който сте избрали.

11. Опитайте тренировка, създадена специално за повишаване на издръжливостта по време на секс

Да се ​​чувствате силни е секси, има тренировки, създадена да ни направят още физически издръжливи и смели в спалнята. На един google search разстояние.

12. Мастурбирайте под душа

Душът не е само за почистване на тялото! Отделянето на време, за да се съсредоточите върху удоволствието си, когато сте под душа, е най-добрата идея за "самообслужване", защото 1) там сме сами, 2) в безопасност, 3) чисти, мокри, просто - секси!

13. Опитайте играчка за зърна, която не е просто щипка

Няма лошо в щипките за зърна, но има много играчки, които се фокусират върху тази част от тялото ни по по-хубав начин. Играчки за вакуум на зърната, подобни на близалки и вибратори за зърна са само няколко. В комбинация с малко лосион за тяло или масажно масло и имате добра причина да освободите графика си за през нощта.

14. Опитайте виртуален орален секс - шансовете да ви хареса са големи

Обясняваме: чувате се по телефона, с камера, т.е. не можете да се поглезите взаимно физически. Вземете най-близките дилдо или вибратор и "залъжете" партньора си, че сте на път да се отнасяте към играчката като към него самия. Освен че е секси за него, вероятно ще ви е страшно приятно да правите такова секси шоу и на вас.

15. Купете си секс люлка

Не задължително да е скъпа и изчанчена, за която ви трябва цяла отделна стая. Много от моделите са проектирани така, че да се паснат идеално над леглото и да се махат лесно. А преживяването е готино. 

16. Когато става въпрос за "работа с ръце", използвайте най-малкия възможен натиск

Прилаганият натиск е ключов, според експерти. Искате да се държите така, сякаш в ръцете ви процъфтява цвете, независимо дали се занимавате със себе си, или с партньора. Бъдете нежни. 

17. Също така, като говорим за докосване: не игнорирайте тестисите

И вие не бихте искали половината от "вас" да остане недокосната. 

18. Lap dance-ът е чудо на чудесата!

Оказва се, че това е тайната на секси танца в скута: редуване между изправяне, клякане и сядане. Звучи супер лесно? Имате задача за довечера.

19. Менструални крампи? Опитайте да правите секс, докато сте в цикъл, и вижте дали това помага с болката

Сериозна причина да не пропускате и ден секс, а и лекари и учени са категорични, че цикълът минава по-леко при жени, които го правят по време на менструацията.

20. С дрехи също е забавно

Има нещо страшно възбуждащо в това да останем с дрехи максимално много време, което прави секса още по-хубав. Независимо дали става въпрос за  dry humping, или просто докосване и допиране на телата, докато сме облечени, ритъмът се променя, пробвайте!

21. Можете да свършвате само чрез стимулация на зърната

Дамите с по-чувствителни гърди определено са късметлийки, защото зърната са един от сетивните центрове на тялото. Специалисти казват, че ако партньорът се постарае, стават чудеса. 

22. Опитайте релефни презервативи

Мислите, че презервативите не са секси? Помислете пак. Текстурираните и релефни презервативи осигуряват допълнителна стимулация на клитора и вулвата, увеличавайки шансовете за оргазъм.

23. Винаги загрявайте лубриканта преди употреба

Точно когато си мислим, че лубрикантите не могат да са по-добри, научаваме това трикче: има термочувствителни лубриканти. Тези лубриканти имат съставки, които бавно се затоплят, увеличавайки притока на кръв към всяка област на приложение. Използвайте малко "топъл" лубрикант за секси масаж на партньора, когато сте сами или просто по предназначение. 

24. Използвайте бедрата си, за да "нарисувате" буквите „W“, „M“ и „O“, когато са отгоре

Тези движения позволяват на вас и партньора ви да почувствате много по-голяма стимулация. 

25. Друг, още по-екзотичен вариант е да опитате да напишете "coconut“, докато сте отгоре

Закръглените букви в тази дума оползотворяват тази поза на макс. Вие получавате цялата допълнителна стимулация от работа с бедрата, вместо просто да се местите нагоре и надолу върху партньора си.

26. Мастурбирайте всяка сутрин

Какъв по-добър начин да се докоснете до това, което ви възбужда, от това да направите оргазма част от ежедневната си self-care рутина? Опитайте да мастурбирате всяка сутрин в продължение на един месец и вижте какво прави това за вашия сексуален живот. Ние ще ви кажем отсега: само хубави неща.

27. Пробвайте dry humping

Dry humping-ът представлява секс без проникване и обикновено се смята за неловко тийнейджърско занимание, но всъщност е интересно и носи адреналин, защото стимулацията е достатъчна, но не прекалено директна. В случай, че имате прекалено чувствителен клитор, а това да оставите дрехите си за по-дълго време ви харесва, възбуждането се случва на психологическо ниво, подтикнато от нетърпението. 

28. Опитайте с пенис ринг

Ако вашият партньор е мъж, пръстенът за пенис наистина може да вкара нещо ново в сексуалния ви живот. Чрез ограничаване на притока на кръв към пениса, пръстенът прави ерекцията по-трудна и по-силна (което често е полезно, ако имат проблеми със свършването прекалено бързо). И разбира се, има тонове вибриращи пръстени, които могат да улеснят оргазма и за вас. Всички печелят. 

29. Обърнете повече внимание на рутината си след секс

Идеята за after-sex рутина е често срещано в BDSM практиките, при която партньорите отделят време след секс да поговорят за чувствата и усещанията си, съответно да разберат как могат по-добре да се грижат за партньора си. Това е особено важно при BDSM, когато интензивните сцени могат да накарат всеки човек да експериментира с различна динамика, която не отразява особено много присъствието на другия човек. Но това не означава, че не можете също така след BDSM секс да "регенерирате" с един ванилов сладобед. Отделете време, питайте партньора си как е, гушкайте се, направете си нещо хубаво за пиене и изслушайте другия. 

30. Гледайте заедно секси филми и сериали

Включете "Вещерът" или "Нормални хора"  и оставете на хубавите сцени да повлияят на това как прекарвате нощта си.

31. Опитайте секс игра 

Не е задължително да купувате специална. Има много секс игри, които можете да играете с партньор, които да ви включат и двамата и не изискват дъска или отделно тесте карти. Само двама желаещи участници, които да си прекарат много добре.

32. Опитайте скоба за зърна

Те са евтини, не заемат много място и могат да бъдат също толкова приятни с или без партньор.

33. Инвестирайте в някои тайни BDSM бижута

Секс бижутата носят луксозно усещане. Ако просто ви е безинтересно да харчите пари за обичайните секс атрибути, излезте и вземете някои лъскави бижута за целта, като например специални белезници, които за обикновения човек изглеждат като шикозна гривна, която можете да носите и навън. Това ще бъде вашата малка тайна.

34. Опитайте вибратор с дистанционно управление

Независимо дали предавате юздите на партньора си, или просто искате вие да си поиграете с бутоните, дистанционното контролираните вибрации е интересно и изключително достъпно преживяване, което улеснява мастурбацията.

35. Опитайте да коленичите до партньора си по време на орален секс, вместо пред него/нея

Ако обикновено коленичите пред партньора си по време на BJ, опитайте да коленичите до него. Не само ще им дадете страхотен изглед на дупето ви, но също така може да ви е по-удобно и по-лесно да стимулирате клитора си, докато давате всичко от себе си за него.

36. Опитайте сакрален масаж

Ако ще експериментирате с анален секс, предварителната любовна игра е задължителна. Опитайте да направите или получите сакрален масаж, известен още като масажиране на областта точно над цепката на дупето за 15-20 минути. Това ще помогне да се освободи напрежението и да се отпусне цялата зона.

37. Не се страхувайте да инициирате!

Ако вашият партньор обикновено е този, който започва секса, сменете нещата, като му покажете какво можете вие. Всеки обича да се чувства желан, а това най-лесно става, когато покажем, че не можем да устоим.

38. Доверете се на сексуалното напрежение

Това, че сте с един партньор от много време (ако сте), не означава, че вече не можете да изпитвате пеперуди в стомаха си. Въздържайте се от моментално правене на секс, когато се видите, и оставете сексуалното напрежение да се натрупа.

39. Добавете CBD към секса

Има изобилие от CBD (олио от канабис) продукти за всичко и сексът не е изключение. Вземете крем, олио за тяло, чист CBD лубрикант или възбуждащ гел по ваш избор и се насладете на страшно успокояващ секс. 

40. Направете ръчното удоволствие главната си цел

Сексът е много повече от просто проникване. Пробвайте един, два пъти в седмицата взаимно с партньора си да се задоволявате само с ръце. Нежно и ефективно е. 

41. Пробвайте вагинални топчета

Топките Бен Уа или вагиналните топчета са малки леки топки, които можете да сложите във влагалището си за допълнително усещане. Поставете чифт и се заемете с обичайната си рутина. Допълнителното внимание, което ще отделяте на всяко завъртане и мърдане на бедрата, прави целия ви ден интересен, без никой да знае. 

42. Отделете време за изкусителен секс грим

Всички двойки се карат (здравословната връзка не бяга от разногласия), но какъв по-добър начин да влезете отново в добрите емоции от това да се нагласите и нагримирате за партньора си? Тъмни цветове, червено, глос, блясък. 

43. Инвестирайте в аксесоари, с които да направите секса под душа още по-добър

Във филмите сексът под душа може да е ужасно секси, но IRL често не е така. Ако умът ви се тревожи дали ще се подхлъзнете или ще ви стане студено, защото водата не пада върху вас в този момент, не можете да се насладите максимално! За щастие има лесни (и най-вече евтини!) решения, които могат да направят секса под душа по-приятен, цъкнете в гугъл и намерете своето.

44. Загрейте с уреди за фитнес у дома

Не се притеснявайте, нямате нужда от супер скъпата пътека за бягане и лична фитнес зала, за да се получат нещата. Обикновена лежанка или лег преса са идеално място за секс. 

45. Използвайте "яйце" за секс

Секс яйцата са много сладки (буквално приличат на малки великденски яйца) и са компактни, така че можете да си ги носите в чантата, без да се притеснявате, че 65% от дамската ви чанта са заети само от една секс играчка.

46. ​​Нека партньорът ви опита метода на Кивин

Тази техника за орален секс е за онези, които жените обожават. Анабел Найт, експерт по секс в Lovehoney, обяснява, че вместо да ближе нагоре и надолу вулвата, вашият партньор трябва да ближе от ляво на дясно и направо през клиторната качулка.

47. Качете се отгоре

Когато жената е отгоре се осигурява по-лесен достъп до вулвата и клитора, отколкото е други пози. Добавете вибратор към конфигурацията и става чудно.

48. Направете си плейлист за мастурбация

Отделянето на време да се съсредоточите върху собственото си удоволствие е не само забавно, но и може да направи секса с партньор по-добър, защото научавате повече за собственото си тяло. Наистина няма по-лесен начин да разберете какво харесвате в леглото, докато да опитате сами.

49. Използвайте лубрикант, винаги

Сериозно, достатъчно със стигмата, че лубрикантът е за "сухи" възрастни жени. Не печелите допълнителни точки, като не го използвате и изпускате секс, който може да бъде толкова по-гладък и приятен и за двамата партньори. Започнете с количество с размер на стотинка, а след време надградете, ако има нужда. 

50. Подхранвайте желанието си през целия ден, като се занимавате с леки секси неща по време на работа

Форплейът не трябва да се случва само непосредствено преди секс. Ако имате среща по-късно същата вечер, опитайте да изпратите няколко закачливи съобщения на партньора, за да сте сигурни, че и той мисли за вас цял ден.

51. Опитайте амазонската секс поза

Или някаква дива секс позиция. Сексът е също толкова психическо преживяване, колкото и физическо, и изпробването на авантюристични и овластяващи позиции може да направи много повече за вас, отколкото предполагате.

52. Не се страхувайте да отворите срамните си устни

Уверете се, че вашият партньор има лесен достъп до вашия клитор, когато започвате да правите секс. Разбира се, лекото облизване на вулвата е страхотно, но защо да губите време и да рискувате партньорът ви да се "изгуби"?

53. Опитайте вибратор със звукови вълни

Клиторът е като айсберг. Частта, която можете да видите, е само една трета от цялото. Под видимата част има нервни окончания, които не можем да видим или докоснем. Използването на вибратор със звукови импулси може да помогне да стимулирате тези нерви и да се свържете с иначе неизследваните части на клитора.

54. Откажете се от зрителния контакт при мисионерска поза

Докато сексът лице в лице със сигурност има своите моменти, оставете го, като сте с гръб към партньора. Оттук нататък имате пълна свобода да направите каквото и да е, така всичко е по-възбуждащо. 

 55. Работете върху несексуалното докосване 

Въпреки че този съвет звучи повече като задължение, той може да доведе до цялостно по-добър сексуален живот. Не оставяйте докосването за само като сте голи. Намерете начин да се закачате с косата, гърба, дупето, ръцете на партньора си постоянно. Това сближава и възбужда предварително, а и насърчава вас и него да проявявате физическа привързаност един към друг. Ще научите много за тялото на другия по начин, който е много по-дълбок от обикновения секс.

More Love