Ваканцията на известните: Марго Роби, ретро бикините и съпругът в Мексико

Ваканцията на известните: Марго Роби, ретро бикините и съпругът в Мексико

Значи, ако трябва в този миг да посочим предпочитания си плажен аутфит за лятото, започващо днес - ето го, точно като на Марго Роби, като визираме не само облеклото, но и светещата от гладкост кожа, перфектната компания в лицето на любимия Том Акърли и отличния ландшафт на Мексико 

 

В почивка от динамичните работни ангажименти, 30-годишната актриса е повече от шик по време на ваканцията си (четете още: От клинове до палтата на Манго - стилът на Марго Роби заслужава да е модното ни вдъхновение през 2021 година).  

Марго носи ръждиво горнице на бански, готин бял панталон, който, веднъж събут, отркива долната част на банския - флорални бикини с висока талия, чудно сладка капела с шалче, слънчеви очила. От част от папарашките кадри директно ни облива усещането за любов и споделеност между красивата звезда и съпруга й - 31-годишният Том. Двойката е супер сладка, разменяйки целувки и горещи погледи. 

Припомняме, че Роби и Том се запознават през 2013 година на снимките на Suite Française, няколко месеца по-късно вече са двойка. Официалният им брак датира от декември 2016 година, като сватбата беше в Австралия. Двойката в момента живее в Калифорния. 


Street Style вдъхновения: Марго Роби


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.