Ваканцията на известните: Серина Уилямс, съпругът Алексис и момиченцето им в Южна Франция

Ваканцията на известните: Серина Уилямс, съпругът Алексис и момиченцето им в Южна Франция

След като приключи участието си в турнира "Ролан Гарос", което отчита като неособено успешно, 39-годишната звезда на тениса Серина Уилямс устрои заслужен отдих за себе си и семейството 

Припомняме, че изключителната Серина напусна Откритото първенство на Франция по тенис след четвъртфинала, след загуба от Елена Рибакина от Казахстан. Серина вече гледа с надежда към следващото голямо състезание в кариерата си - Уимбълдън, като турнирът в Лондон започва след броени дни, на 28 юни.

Очевидно Серина е в спокойна фаза между двете изпитания, като не бърза да се потопи в атмосферата на мъгливия Албион. Напротив - повлияна от несравнимия чар на френските курортни градчета в южната част на страната, дивата си почива в хубавото юнско време, в компанията на съпруга си Алексис Оганян и дъщеричката им Олимпия. Мястото на заслуженото бягство - Южна Франция. 

Симпатичните папарашки кадри, за които благодарим на ловците на скрити интимни моменти, защото "произведенията им" са сладки и много човешки, са буквално от онзи ден. Допълнително удоволствие изпитваме от факта, че в случая със семейството на Серина, смущение от нежеланото присъствие на репортерите очевидно няма - всички с удоволствие се наслаждават на слънцето, водата, компанията си, дори на моменти сякаш позират пред папараците. Звезното семейство се плацика с истинска радост, а Алекс директно се мята в морето от близкия трамплин. 

Семейството на Серина и Алексис е настанено в прочутия, изключително луксозен хотел - перла на провансалското крайбрежие - Hotel du Cap-Eden-Roc.

В дните на отдих, съвсем очевидно, Серина се опитва да си отпочине максимално, като едновременно се настрои за следващото изпитание в кариерата си. На Серина все нещичко не й стига напоследък, за да завоюва жадуваната 24-та титла в турнирите от Големия шлем, което, по собствените й признания, е най-съществената й непосредствена цел. 

Голямата цел - 24-та титла, ще изравни постижението на Уилямс с това на една от най-легендарните тенисистки в света - австралийката Маргарет Корт, която се състезава в периода 1960-1975 година, а постижението й и до днес остава рекордно. 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.