Следва

Бел Хинова like a Greek Goddess за Christian Dior Resort 2022

We Love: Брад Пит в новата кампания на Brioni

Италианската Модна къща за мъжко облекло Brioni представи кампанията си Есен/Зима 2021/2022 с #кой? С Брад Пит

 

All fashion преди 2 години

 

Снимките и видеото, прекрасни, са направени на терасата на Suite 64 в хотел Chateau Marmont в Холивуд. Увереност е едното, което внушават, другото е стил. Италианската модна къща, вече на достолепните 76 години, е абсолютен първенец по отношение перфекционизма в шева и крайката. Посланието за съвършенство се прокрадва деликатно и в тази, поредна рекламна кампания, изпълнена по традиция ефектно и въздействащо. Дрехите са направени от висококачествени, екологично чисти тъкани, като коприна, вълна, кашмир и свръхнежен трикотаж, ушити съвременно, и представени прекрасно от холивудския ни мокър сън. Brioni са супер силни в сегмента на официалното мъжко облекло, но тук виждаме и другата страна на мъжествеността - лекия, непринуден, почти небрежен стил, който толкова обичаме, когато мъжкият пол го припознае. Гледаме, и при първа възможност пазаруваме Brioni за нашия "Брад". 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.