Следва

Дрескод "На гости на Президента": Хейли и Джъстин демонстрират

Жиру, Силва, Грийнууд и още 8 секси причини да гледаме Евро 2021

Бо Джаксън казва, че "футболът е лесен, ако си страшно луд." Е, за нас е лесно да харесваме футбола, защото сме луди по ТЕЗИ момчета

All About Life преди 2 години

Дори за тези, които не са фенове на спорта и яростни запалянковци, могат да се извадят причини, поради които да гледат всекидневните мачове. Тези причини си имат имена и сме тук да ги уточним... така че, дами, look out, защото освен досадна тема на мъжки разговор, първенството може да се превърне в нещо по-интересно.

Започваме с две попълнения от отбор Франция. Точно като френско мерло, Оливие Жиру става все по-сладък с годините. Мъжествен и елегантен, както в живота, така и на терена, дори с няколко кофи пот върху себе си. Антоан Гризман пък помним от предното Европейско първенство, само че с къса прическа, когато изглеждаше също толкова добре. Ако още не сте виждали момчетата в действие, освободете си 23 юни, когато ще играят в оспорван двубой с Португалия. Ако вземе да ви хареса, следете мачовете на Жиру за Chelsea и Гризман за Barcelona.

Някак си Италия винаги отбелязва. И не говорим само на терена, а по принцип. Независимо колко горещо става, можем да разчитаме на италианците всеки път да поставят модата на първо място - тази година официалните костюми на отбора са Armani. Иначе сме благословени, че Чиро Имобиле краси екраните ни и ще го направи отново тази събота, 26 юни.

Испания ни дава Иниго Мартинез. Никоя от нас няма да се обиди, ако някой като него ни заговори по улиците на Барселона примерно. Нека речем, че в испанския отбор има още какво да се види, но няма да издадем всичко, за да се убедите сами. Най-скорошният мач на испанците е в сряда, 23 юни.

Беше време и за вратар - избираме Кевин Трап, който смело отбранява вратата на Германия. За него дебнем отново в сряда и по всичко изглежда , че ако гледаме заради сексапила на играчите, трудно ще изберем на кой мач точно да се спрем.

В отбора на Португалия има много секс и освен това талант, тъй като са един от основните претенденти за титлата на Евро 2021. Нападателят Андре Силва и съотборниците му обещават интересно развитие на събитията.

С белгийския отбор дори не знаем откъде да започнем... Изглежда, че там за всяка жена има по нещо и просто, за да подбудим любопитството, ще покажем Томас Вермален и ще споменем Ян Вертонген, Дрис Мертенс и Муса Дембеле... пуснете си Белгия в неделя и със сигурност ще си харесате още някого.

На теренa на дъждовна Англия сякаш изгрява слънце в лицето на Мейсън Грийнууд и понеже нямаше друг начин, освен да се увлечем в собственото си проучване, просто се налага да покажем и чаровния поглед на Фикайо Томори.

За финал предлагаме нещо познато (или с други думи балканско), за което е отговорен Матео Ковачич от отбора на Хърватия. Оставяме визията му... така де - играта му, да говори вместо него.

Сега е моментът, в който се обаждате на няколко приятелки, за да ги поканите на по питие и футболен мач, и "женска вечер" му кажете! 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.