Следва

110 НЕЗАМЕНИМИ know-how съвета за секс: вторите 55 - трикчета, пози, игри

Дрескод "На гости на Президента": Хейли и Джъстин демонстрират

Очевидно той включва слънчеви очила, гола рокля и яркосини Dunk-ове, но за View Sofia очевидното никога не е достатъчно 

Celebrities преди 3 години

Този понеделник по време на романтично пътуване до Париж, Джъстин и Хейли Бийбър се отбиха в Елисейския дворец, където имаха среща с Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит (Четете още: Бюти-eволюцията на Бриджит Макрон: пластичните операции и генът). Подробности не бяха разкрити, но явно френският президент е поканил певеца и съпругата му да го посетят по повод съответния национален празник - на 21 юни цялата страна чества Деня на музиката. Бийбър говори отлично френски, защото има канадски корени, та явно са се разбрали и прекарали добре, момчето не се и забави със споделяне на снимка от срещата в Instagram, определено фотографът трябваше да се постарае повече, but we'll let it slide, защото важни са ни аутфитите (четете още: Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов). 

За да се срещне с президента, Бийбър се отрича в рамките на деня от огромните худита, които по принцип носи, обикновено с етикет на собствената му марка Drew House, и се появи в Елисейския дворец с костюм и риза. Естествено, експерименталният момент не липсва, защото JB е с ниски Nike Dunk, виждаме от снимката с Еманюел (който между другото е облечен по всички канони на френската класика). А Хейли е изключително "гола" в рокля LaQuan Smith, бранд, базиран в Лос Анджелис, сандали с връзки Femme и чанта Little Liffner в ръчичка. 

Разбира се, снимката може да се нарече "диалог между поколенията“ или "наръчник за това как да поддържаме стила си и да не спазваме строгите изисквания на дрескода, дори на среща с президента“. Радваме се днес на здравословния стилов непукизъм, модерността и небрежното хващане за дупето, а утре продължаваме със синхронизиран с темата шопинг, а именно няколко визии, вдъхновени от тоалетите на семейство Бийбър. Очаквайте! 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.