Следва

National Geographic Wild анонсира най-големия „Фестивал на акулите“ досега със старт през Юли 2021г.

News Екстаз: Потенциалното ново гадже на Ей Род, новата Снежанка, тазседмичните драми на Кардашян, Telfar като олимпийски спонсор и още!

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Бел Хинова на Dior Resort 2022

Хубавата ни Бел е един от моделите, разходил новите творения на Мария Грация Кюри на Панатинейския стадион в Атина. Цялото ревю и повече за визията й ТУК, а как да постигнем перлен очен грим като нейния и този на другите момичета - ТУК. Като цяло, константните покани за дефилета, които Белослава Хинова получава от топ-дизайнерските световни марки, топлят душите на екипа ни и отиват в графата "лично, но и споделено" постижение. Припомняме ТУК Бел за Chanel.       

Казусът Кристиано Роналдо и Coca-Cola

На пресконференция за Европейското по футбол, на което Coca-Cola е спонсор, Кристиано махна от пред себе си две бутилки Кола, показвайки бутилка вода с думите: "Не пийте кола. Пийте вода вместо това!" С този елементарен жест хубавият футболист "изяде" от марката 4 милиарда в акции. Правим си извода какво е да си един от най-известните спортисти в света плюс един от най-следваните хора в Инстаграм някога. Прикачваме част от видеото:


Жиру, Силва, Грийнууд и още 8 секси причини да гледаме Евро 2021


Telfar облича Олимпийци

Брандът с най-готините и достъпни чанти в света по наше време надгражда и надгражда идеите и проектите си и сега отговаря за екипите на Либерия, плюс това е спонсор на отбора, за предстоящата Олимпиада. 

Тройната колаборация BAPE X Mastermind X Dr. Martens

Баш ще дойде лято и ще излезе най-готината есенно-зимна колаборация... Моделът се казва 1461 oт Martens, костите са от Mastermind, акулките - от BAPE. Чакаме брандовете да пуснат наличност на официалните си сайтове и купуваме без капка срам, че навън камък се пука от жега. 

Алекс Родригез "няма" да ходи по срещи скоро

Докато the ex Джей Ло вече е във вихъра на нова любов, г-н Родригез явно е дълбоко наранен и не иска и да чува... Прекарва време с децата си, спортува, всичко нормално, но често е забелязван с Линдзи Шукъс, продуцент на SNL и, колко е малък светът, бивша на Бен Афлек. Източник, много близък на Алекс, казва, че двамата са само приятели и съответно от него светът разбира за нежеланието на Ей Род да се връща към флирта и връзките. Ще я видим тая работа...

Клои Кардашян пак се раздели с Трисан Томсън, а Ким в прав текст каза, че според нея Кланът не установява нереалистични стандарти и представи за красота

Драма при Кардашян винаги има... Първата половина на седмичното най-ново около момичетата е, че Клои, за не знаем кой път, се разделя с баскетболиста Тристан Томсън, а моментално след раздялата на нечие рождено парти той е "влязал в стая с три жени едновременно," разказва очевидец. Е, явно нито една от двойките на тази снимка няма да видим отново заедно...

И премествайки погледа към Ким, която подаде документи за развод с Кание, който пък вече е влюбен до уши в Ирина Шейк (четем за тях ТУК, ТУК и ТУК), споменаваме, че бизнесдамата шокира изключително неприятно интернет, в частност Инстаграм, Туитър и Тик Ток, с изказване, че тя и сестрите й не установяват и не подкрепят нереалистични стандарти за красота и телосложение. На директния въпрос "Правите ли това?", тя отговаря: "Не, не мисля. Ние ставаме, действаме. Ние тренираме." 

Подробности около първата колекция на Шарл дьо Вилморен за Rochas

Ние много го харесваме, представител на рубриката ни Петъчна доза секс е. Дебютът му за френската марка ще е Resort 2022 колекция, а интересното е, че няма да остане верен на "взривната" си естетика - много цвят, подреден хаос от форми, детайли и мотиви. Основни цветове са алено червено, много бяло, изумрудено зелено и лазурно синьо. Очакваме я през септември. 

Постепенно се установяват два големи тренда за това лято: морските мотиви и неокласическата естетика

Всичко с буфан ръкави, от прозрачни материи, най-вече дълги рокли, шапки с периферия, панделки, корсети, злато и плетени детайли е в едната категория, а от другата страна - мидички, костенурки, раци, риби, синьо-бяло-зелено-жълтата гама. Казваме го като reality check, ако и вие като нас сте в процес на търсене на нови летни хубавини. 

Disney избра нова Снежанка за игрална продукция на класическата анимация

Рейчъл Зеглер е новата Снеж, хубава е! 

Меркурий вече не е ретрограден, но остатъчната му енергия остава до следващата седмица

Всички топ астролози, които познаваме, включително ние самите със заветните ни знания, настояват на концепцията, че след ретрограден период на планета, особено на Меркурий, преживяваме остатъчна енергия една седмица. На английски си има даже лаф: Bye, Retrograde! Hello, RetroShade! "Сянката" на Меркурий остава с нас до около 29-ти този месец, така че малки недоразумения, свързани с технологии, комуникация, срещи, графици и текстове са възможни. Внимаваме, но и се радваме, че до 27 септември няма и да чуем за подобна тежка ретро-фаза.

via GIPHY

 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?