Следва

We love: Шакира за мексиканския Vogue

Емили Ратайковски: много секси млада мама за Inamorata

Модел, актриса, активист и дизайнер - Емили прекарва детството си край южните калифорнийски плажове, което служи за вдъхновението на INAMORATA WOMAN

Celebrities преди 2 години

Собственият бранд на Ратайковски e пълен с лесни и съобразени с тялото неща за „неочакваната природа на града”, както споделя тя в сайта на бранда. От перфектния кроптоп до задължителната малка черна рокля, тя и най- добрата й приятелка създават всяка дреха рационализирано и подходящо за различни поводи. Отхвърляйки уморителните стари митове за това как трябва да изглежда тялото, INAMORATA WOMAN обхваща пълния спектър на женската форма - и я кара да изглежда адски добре в процеса.

Имено с това си постижение през 2019, Inamorata й спечелва признание от Daily Front Row за моден предприемач на годината, като е записана в списъка на Forbes 30 under 30 за изкуство и стил, а вчера тя пусна нова колекция бански, в която изглежда удивително, само няколко месеца след раждането на първото си дете - Силвестър Аполо Беар.


Емили Ратайковски: ЧРД в топ форма и обвинения в несръчно майчинство


Колекцията ни среща с чисто нов леопардово-флорален принт, създаден от бранда, който сякаш загатва енергията на Малибу от 70-те. „Мисля, че едно от нещата от начина на живот, с който сме израснали, е когато през лятото се събуждахме и не обличахме аутфит, а просто бански и веднага отивахме да вземем провизии за цял ден на плажа. В крайна сметка прекарвахме по дванадесет часа в бански костюм”, казва Емили.

Приятелката й и съдружник в бизнеса - Кат Менденхал, допълва, че униформата на Калифорния е точно банския, затова са щастливи, че имат прекрасната възможност да наблюдават момичета от всички форми и размери да се разхождат безсрамно в бразилски кройки, което в голяма степен повлиява на концепцията им за Inamorata.

Цените на продуктите варират от 145 до 360 в български лева и обещаното качество, подбрано с мисъл за околната среда, излиза като разумно за цифрите си. И тъй като вече е крайно време за малко секси Емили, бързаме да ви покажем най-добрите кадри от фотосесията към новата колекция.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 19 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.