Следва

Какво ново: Тийзърът на филма за Меган и Хари

We love: Шакира за мексиканския Vogue

So pretty 

Celebrities преди 2 години

44-годишната колумбийка позира за списанието с видимо удоволствие, а допълнителен чар към и без това вродената харизма на талантливата изпълнителка придават великолепните дрехи, подбрани от стилистите на мексиканския Vogue, които подчертават фигурата на секси Шакира по съвършен начин. Цялостното внушение е жежко, сластно и леко отчуждено, точно каквото приляга на звезда от този ранг, показана в разгара на отпускарския сезон. 

В прилежащото към сесията интервю, Шакира разказва за новите парчета, по които работи, като признава, че е повече от щастлива, че прединамичният й преди график е започнал да се пълни отново след кризата. А ние се радваме на тази преизпълнена с женственост работа на колегите, като едновременно обещаваме да потърсим нови средства за постигане на ТАКАВА коса!  

 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.