Следва

Петъчна доза секс: Етан Торкио, барабанистчето на Måneskin

Taste Sofia: La Bottega, италианското сърце на София

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ... 

Food преди 2 години

Taste Sofia "ще мине" през няколкото най-добри, любими на екипа ни места за кратко или разточително отбиване в града, обединени от едничкото условие стандартът да е топ. Стандарт в храната, напитките, сервиза, амбианса, настроението, хората. Представяме най-добрите заведения в София за Лято 2021, с техните чар, характер и сладки тайни, а вие също ще ги вкусите по най-вълшебния възможен начин - просто следете профила ни в Инстаграм... 

La Bottega е първото място, на което обичаме да вкусваме София. Правим го през призмата на шест Италии, както наричаме уютните локации на La Bottega. La Bottega е гарант за най-автентичната италианска кухня в града, обгръщаща всяко сетиво с чистотата на съставките, старанието на ръцете, очите и небцето, маниерът на докосване и поднасяне на храната, естетическия вихър, в който се губим, оставайки тук, в София, на място, на което се казва Хубав ресторант. 

Съветваме във всяка секунда, в която искате да поглезите себе си и специалните хора в живота си, да се оставите в ръцете на хората от La Bottega, защото разкошът, качеството и вкусът там са висша ценност. Това лято имате този шанс с новата услуга на La Bottega: Rent-a-Picnic. Брилянтна идея, която La Bottega осъществява с майсторство, любов и вдъхновение за приключенско лятно преживяване. Можем (и редовно го правим) да вземем кошница или кутия за пикник с храна и вино от селекцията на La Bottega, избирайки сред кошници и кутии за вегетарианци, за любителите на месо, за специален повод (с просеко, хайвер и други луксозни изненади), за любителите на грила... Поръчваме, La Bottega подготвя, минаваме да я вземем или я получаваме на адрес и не мислим за нищо, освен колко ще ни бъде хубаво! 

View Sofia и La Bottega подаряваме на един от вас това тренди, градско, едновременно софийско и италианско преживяване, във формата на една феноменална кутия за пикник La Bottega Antipasto за двама с:

- Бутилка охладено Vitese Sauvignon Blanc, изба Colomba Bianca
- Хрупкави кроасани
- Селекция колбаси от майсторите от Пиемонт "Chiapella“
- Селекция домашни La Bottega антипасти
- Домашноприготвени крекери с микс от 4 вида семена
- Селекция от 4 различни домашни La Bottega пастети
- Зеленчукови жулиени в лимонов дресинг

Кутията включва прибори за хранене, сол, пипер, мокри кърпи, чинии, чаши, покривка и тирбушон, тоест единственото, което трябва да добавим, е романтична компания и любим софийски пейзаж. 


На село съм!


Включете се в Инстаграм играта ни и си подарете най-хубавото софийско лятно преживяване, хапвайте в La Bottega от любов към себе си, хубавата храна и хубавите ресторанти в София,  и бъдете щастливи! 

La Bottega Prima
ул. Милин Камък 6, кв. Лозенец

La bottega Centro
ул. "Хан Аспарух" 31

La Bottega Monte
бул. Черни Връх 191

La bottega al Viale
Ул. Ралевица 90

More Food