Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.06 - 04.07

Поглед в публиката на Евро 2020: най-готините футболни половинки

Някой да отрече, че зад всеки успешен мъж стои една силна жена. Докато всички говорят за мъжете на Евро 2020, ние решаваме да разкажем за жените (им). Вече показахме няколко дози сексапил от терена, днес надникваме и в публиката и откриваме няколко футболни съпруги/гаджета или, за да сме модерно терминологочни, football wags (wives and girlfriends).

Celebrities преди 2 години

Алис Кампело е модел, с успешна кариера в модната индустрия и собствен бранд за чанти, наречен Avril. Италианката е известна и като съпругата на Алваро Мората от националния отбор на Испания. Когато получава първото съобщение от Алваро, Аличе не е съвсем наясно кой е той. След кратко проучване е предупредена от баща си да няма вяра на футболисти. Забавно, но това се оказва един от малкото случаи, в които бащите не са прави, защото Алис и Алваро днес са щастливо женени с три малки момчета. А любовта си към нея той доказва всеки път, когато отбележи гол, с традиционния знак под формата на буква А.

Пилар Рубио е испански репортер и теливизионна водеща, както и съпруга на Серхио Рамос. Рубио е 8 години по-голяма от партньора си, а двамата са заедно от 2012-та, преди да се оженят официално през 2019. В интервютата си тя разказва, че винаги си е падала troublemaker и лудетина, a Серхио е успял да я укроти. „Хвани си кака, да те отрака...”, кой кого обаче? Определяни като испанските Бекъм, двамата имат четири деца - Серхио, Марко, Алехандро и Максимо. 

Едурне Гарсия, точно като колежките си футболни съпруги, е известна в медийните среди. Изявява се като певица, актриса, водеща и половинка на Давид де Хеа от отбора на Испания и Manchester United. Гарсия представя родната Испания на Евровизия през 2015, а заедно с Давид имат момиченце на име Янай. Дотук първата футболна дъщеря, крайно време беше, за малко да си помислим, че футболистите "могат" само момчета.

Можем да предположим, че щом е в списъка Анеке Моленаар, приятелката на Матейс де Лихт от Нидерландия, също е модел и то един от най-известните там. Често са засичани заедно по партита, плажове и други събития, но за тях далеч няма чак толкова подробности, колкото за другите футболни двойки - все още са доста потайни.

Izabel Goulart сигурно е единственото име в списъка, което може би сте чували преди това на половинката й Кавин Трап, за който споменахме като секси вратаря на националния отбор на Германия. При тях положението сякаш е „мъжът на жена си”, поне от женска гледна точка. И все пак, ще припомним, че Гулар беше един от главните модели на Victoria Secret, а с Трап са сгодени от 2015 г. Двойката е отворена за личния си живот, но главно чрез снимки в социалните мрежи. Очевидно Изабел му е вкарала гол, какво чакат със сватбата? (Четете още: Обичта на известните: Изабел Гулар и Кевин Трап на Ибиса)

Съпругата на Аксел Витсел от отбор Белгия се казва Рафаела Сабо и тяхната история започва през 2008.ма, когато тя е още в колежа. По националност се оказва румънка, но прекарва по- голямата част от живота си в Белгия. Освен като красива футболна съпруга, Рафаела се подвизава и като фотограф със собствена компания. Дългогодишната им връзка води до пищна сватба през 2015-та, а заедно с полузащитника имат две момиченца, откраднали къдриците на баща си.

Пиер Едуардс би трябвало да ни е позната от girl-бандата Little Mix и като бивше гадже на Зейн Малик от бившите One Direction, който пък сега е баща на детето на Джиджи Хадид. Ех... златно десетилетие 2010-2020. Сега Пери е гадже на крилото на Англия - Алекс Чембърлейн и слухове за годежа им определено съществуват. Те започват да се срещат в началото на 2017 г., като избират наградите Брит за първото събитие, на което да се появят заедно, за да направят връзката си официална. В момента Пери и Алекс очакват първото си дете, за което тя обяви в инстаграм наскоро.

Говорейки за футболни съпруги, няма как да минем без Georgina Rodriguez. По професия модел и гадже на Кристиано Роналдо. Слухове за връзката им се появяват за пръв път през 2016-та, когато са забелязани ръка за ръка в парижкия Дисниленд. Двойката не обича да споделя твърде лични неща от живота си, но в скорошно интервю Джорджина разказва, че никак не е лесно да си до рамото на някой толкова известен и че за нея най- важно е семейството, което са създали, а не материалните придобивки, идващи с известността. Вече пета година заедно, те отглеждат общата си дъщеря Алана, както и останалите три деца на Роналдо - Кристиано джуниър, Ева и Матео.


Ваканцията на известните: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригез


More Celebrities